Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ezen ti is láttok nagyon...

Ezen ti is láttok nagyon nagyon halvány csíkot?

Figyelt kérdés
Mert barátnőm szerint ott van de én nem látom. Úgyhogy inkább nem mondtam még páromnak semmit. De szerintem ez marhára negatív sajnos. Https://postimg. Cc/image/gir1x2kyp/

2018. szept. 6. 12:31
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

A negatívon is olyan halványan látni ... elvileg látni

[link]

2018. szept. 6. 16:54
 12/20 A kérdező kommentje:

[link]

ez a tegnap délutáni negatívképe. szerintem nagyon halványan ott van.

2018. szept. 6. 19:20
 13/20 anonim ***** válasza:
Ha látszik a reagens helye, az negatívban is látszik.
2018. szept. 6. 19:59
 14/20 anonim ***** válasza:
Szia. Én is látok halványan valamit, 3 nap múlva tesztelje újra. Nem tudom milyen teszt volt ez, de facelle, Dm.be veszel, elég érzékeny. Reggeli vizeletből csinálja meg. Nem tudom tervezett, vagy nem. De drukk, bármit is szeretnétek. Írd meg mi lett.
2018. szept. 6. 21:06
 15/20 anonim ***** válasza:
Szeretnétek?
2018. szept. 6. 21:09
 16/20 A kérdező kommentje:
ez ilyen 790ft-os 2 db-os teszt volt. igen nagyon szeretnènk már egy ève minden hónapban reményekkel telve veszem a teszteket, ès màr félek elhinni hogy pozitív lenne. Szombatra vagy vasárnapra tervezem hogy csinálok, addig ha van is valami hagy termelődjön a Hcg , de ilyenkor minden nap nehéz várakozni.
2018. szept. 7. 00:27
 17/20 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is hasonló a 11 dpon :) szerintem bizakodhatsz! És a negatív az negativan is az lesz mert nem lesz ott csík. Én a 2 nappal ezelőtti el hasonlitottam az full negatív volt és azóta mind a 2 nap reggel ott volt :) nekem ma kellene megjonnie mert 25 napos a ciklusom de csak erős nyilasokat érzek :/ együtt érzek és drukkolok !!
2018. szept. 7. 07:53
 18/20 A kérdező kommentje:

Köszi!

Hétvégééig ki kell bírnom hogy nem csinálok, hátha akkor jobb lesz, bár ma reggel hányingerem volt de nem akarok semmit be beszélni. Nagyon reménykedem hogy megjelenik láthatóbban az a csíkocska :)

2018. szept. 7. 08:22
 19/20 anonim ***** válasza:
Szia. Csináltal új tesztet? Mi lett?
2018. szept. 12. 17:24
 20/20 anonim ***** válasza:
Szia. Mi a helyzet? :)
2018. szept. 22. 07:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!