Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha kétszer teszteltem és...

Ha kétszer teszteltem és menstruálok, akkor nem lehetek terhes?

Figyelt kérdés
MInd a két teszt negatív lett igaz h nem reggel csináltam meg de legalább 10 hét telt el az aktus óta. Semmi jel nem utal a terhességre csak én vagyok ideges. Segítsetek kérlek megnyugodni.
2008. nov. 3. 20:26
 1/7 A kérdező kommentje:
Már legalább 19hete ezen parázok. Ha hihetünk annak ami kondomon áll akkornincs esély tetejében nem történt semmi baj. és mindig pontosan megjön a menstruáciom 5-6 napos, és a családban nem volt semmi hasoló szóval anyukám 3évvels volt idösebb nálam amikor elöször teherbesett és akkor egy nap késésböl tudta h terhes.
2008. nov. 3. 20:33
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem is értem minek aggódsz..ha normális módon védekeztek, akkor nem lehet baj..többekközt a jól használt óvszer nagyobb biztonságot nyújt, mint a tablettás védekezés..

Feleslegesen költöd a pénzed tesztekre..nem vagy terhes..miből gondoltad egyáltalán..

Kiszakadt a gumi?

Megjött rendesen ..két nega teszted van...hát mi kell még..te is csak biztosra mész..a bútorvédőre raksz egy butórvédő védőt is???

Légy nyugodt, ha terhes leszel azt megérzed majd..aktus után 10 héttel, pedig két csík világitva kiabálna a teszten!

2008. nov. 3. 20:39
 3/7 A kérdező kommentje:
Szegény páromnak is elege van belőlem kicsit. Az biztos h nem akarnám h emiatt tönkremennyen a kapcsolatunk bár nagyon ugy néz ki h tulságosan papucs. persze csak jo értelemben..én meg tul aggódós vagyok, sok tekintetben és ez meg föleg olyan téma ami nagyon fontos és nagyon nagyon nem kéne 18évesen egy baba. Nem akarom tönkretenni az életem se a páromét azzal hogy magamhoz láncolom mert ki tudja lehet h nem én vagyok neki az igazi bár most nagyon ugy érezzük..de az csak egy dolog.
2008. nov. 3. 20:44
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia! Nyugi! Ha rendesen menstruálsz, tüneted nincs, a teszt is negatív, akkor nem kell aggódni. Tényleg.

De ha emiatt nem tudsz aludni, nyugodtan, menj el egy nőgyógyászhoz, (vizsgálatra, rákszűrésre)ő majd megnyugtat.

2008. nov. 3. 20:45
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha 10 hete volt az aktus, azóta meg megjött, akkor semmi gond nincs! nem értem, miért parázol!? Ennyi idő után már bármiylen szar teszt kimutatja!!! És neked negatív!

Akkor meg ne kergetsd az őrületbe szegény párodat! Nem éri meg...

2008. nov. 3. 21:44
 6/7 A kérdező kommentje:
nem 19 hete volt..
2008. nov. 3. 22:29
 7/7 anonim ***** válasza:
19 hete??? NO PARA!!! Ígérd meg! AZóta az élet ment ám tovább, és már többször is bebizonyította, hogy NEM VAGY TERHES! Úgyhogy hidd már el!! :-)
2008. nov. 4. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!