Ha kétszer teszteltem és menstruálok, akkor nem lehetek terhes?
Nem is értem minek aggódsz..ha normális módon védekeztek, akkor nem lehet baj..többekközt a jól használt óvszer nagyobb biztonságot nyújt, mint a tablettás védekezés..
Feleslegesen költöd a pénzed tesztekre..nem vagy terhes..miből gondoltad egyáltalán..
Kiszakadt a gumi?
Megjött rendesen ..két nega teszted van...hát mi kell még..te is csak biztosra mész..a bútorvédőre raksz egy butórvédő védőt is???
Légy nyugodt, ha terhes leszel azt megérzed majd..aktus után 10 héttel, pedig két csík világitva kiabálna a teszten!
Szia! Nyugi! Ha rendesen menstruálsz, tüneted nincs, a teszt is negatív, akkor nem kell aggódni. Tényleg.
De ha emiatt nem tudsz aludni, nyugodtan, menj el egy nőgyógyászhoz, (vizsgálatra, rákszűrésre)ő majd megnyugtat.
Ha 10 hete volt az aktus, azóta meg megjött, akkor semmi gond nincs! nem értem, miért parázol!? Ennyi idő után már bármiylen szar teszt kimutatja!!! És neked negatív!
Akkor meg ne kergetsd az őrületbe szegény párodat! Nem éri meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!