Pozitívat teszteltem a mensesem napján, de ugyanúgy menstruálok mint szoktam, ilyenkor mi van?
Szia! Mivel csak egyet teszteltél, tényleg több oka lehet, hogy menstruálsz. Egyik, hogy tényleg terhes vagy. Sok nőnél előfordul, hogy a terhessége idején is menstruál még 1 vagy többször. Csinálj mindenképpen még egy tesztet. Nem kell a vizeletet eltenni, mindenképpen friss vizelettel érdemes tesztelni.
Másik ok, hogy, tényleg megfogant a baba, de sajnos elment, sok nőnél előfordul ez, észre sem veszik, ha nem tesztelnek. Próbálj még egy tesztet csinálni a napokban. Persze, a legmegbizhatóbb a vérvétel HCG hormonra. Elmész bármelyik magánklinikára vagy egyéb helyre. Tudom ajánalni a Nyírő Gyula Korháznak a laborját, tudom, hogy oda nem kell beutaló, ha fizetsz es még aznap kész van az eredmény, 3778 forintba kerül ez a vizsgálat. Viszont, ha magánklinikára mész, az több nap általában.
És persze lehet egészségügyi oka is, hogy pozitív lett a teszt, de mégsem vagy terhes.
És a teszt is tévedhet egyébként... Lehet, hogy tévedett és nem is vagy/voltál terhes. Ezért érdemes több tesztet csinálni vagy vérvételt. 1-2 héten belül pedig, ha tényleg úgy érzed, hogy teherbe estél, érdemes elmenni ultrahangra.
A te esetedben nekem az a véleményem, hogy vagy tévedett a teszt és nem vagy egyáltalán terhes. Vagy,hogy igazat mutatott, de elkezdtél menstruálni és biokémiai terhesség volt, így észrevétlenül el is ment.
2-ik vagyok
Voltál dokinál?Vagy sikerült másikkal tesztelni?Mi az eredmény?
5+3 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!