Lett valakinek babája úgy, hogy nagyon kevés volt a menstruációja?
Igen, erre én is kiváncsi lennék, mert velem is vm hasonló van most.
Légyszi, irjatok!
Sajnos választ én sem tudok adni, de én is hasonló helyzetben vagyok. Remélem kapunk választ.
Múlt héten hétfőn pecsételő vérzés, egyetlen mini tampon fele (mert vízparton voltunk), majd kedden minimális vérzés (már eü betéttel), utána egy-két csepp és több semmi...
Előtte két nappal rengeteg apró pattanás az arcomon, iszonyúan erős mellérzékenység (még éjjel is arra ébredtem, hogy az oldalamon fekve is fáj a cicim).
A hőmérőzést eddig nem próbáltam, mert még most vágtunk bele a babaprojektbe, de ma (első alkalommal) 36,8 volt reggel, most pedig 37,3.
Ja, és tegnapi tesztem -lett :(
Én mindig csak 2-3 napig menstruáltam.Az utolsó mensim 1.5 napig tartott.Nagyon kevés is volt ezért csináltam egy tesztet ami negatív lett.Következő hónapban késett 4 napot így megint teszteltem és POZITÍV lett :) 6 hetesen mentem először uh-ra ahol kiderült,hogy már 8 hetes vagyok.Tehát már akkor is babás voltam amikor azt a kevéske másfél napot menstruáltam. :)Viszont azt a mai napig nem értem,hogy a teszt miért nem mutatta ki.
Remélem tudtam segíteni :)
Minél hamarabbi babázást kívánok nektek!!!
9 hetes km
Én is kíváncsi vagyok a teszt eredményedre, mert én is szintén hasonló helyzetben vagyok.
4 naposak szoktak lenni a vérzéseim. Utoljára 11-én jött meg. Az nap és másnap volt, de nem túl sok, a következő nap meg már szinte semmi. De én nem mertem tezstelni. Remélem te bátrabb vagy!
Várom az eredményt!
Nekem elmúlt múlt héten a kevés mensz, de tegnap enyhén megjelent néhány csepp vér :( és ma is...
Voltam orvosnál, azt mondják talán beágyazódási vérzés, de lehet, hogy csak rendszertelenné vált a ciklusom - eddig soha nem volt ilyen jellegű problémám.
Azt mondta a doki, hogy a hétvégén ismét teszteljek.
Izgulok.
Előző válaszoló lennék.
A múltkori néhány napos cseppezés a mai vizsgálatok után úgy néz ki, hogy ovulációs (középidős) vérzés volt. A ciklus.hu szerinti napon összebújtunk a férjemmel és remélem július 8-ra nem jön meg ;)
Szia sajnos csütörtökön rendesen megjött :( a 17. napra.
Jövő héten megyek vissza a dokihoz, hátha megmondja miért történt ez velem...
R
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!