Valakinek megjött a menstruációja és még is terhes volt?
Mitől lehet ez,hogy valaki menstruál közbe?
Rendesen menstruáltál,utolsónak.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Én vagyok az 1. hozzászóló, az első 2 akérdező ugye, a 3. én,olvasd el :)
Az is előfordulhat, hogy tényleg “megjön” a menstruáció a terhesség alatt, ennek ellenére van baba a pocakban. Ilyenkor az történik, hogy az embrió beágyazódott, ennek ellenére egy kis darab méhnyálkahártya mégis levált vagy egyszerűen csak a hormonok szórakoznak velünk A vérzés mennyisége általában kevesebb a szokásosnál, vagy más a színe – ez gyanúra adhat okot. Az is előfordulhat, hogy a vérzés egyéb okból adódik, például méhen kívüli terhesség miatt, ezért, ha gyanítjuk, hogy teherbe estünk, esetleg a teszt is pozitív lett és vérzést észlelünk, akkor mindenképpen menjünk el azonnal orvoshoz! A vérzés eredhet hormonális okokból is, és végül akár vetéléshez is vezethet, de hormontartalmú tablettákkal sok esetben megmenthető a baba!
Nekem ezt egy orvos küldte
szia!
nekem rendesen megjött 3 hónapig.
ezért nem is gondoltam h terhes vagyok.elszakast az óvszer,hiába mondtam az orvosnak nem hitte el.3 hónap után maradt ki,és akkor már kezdett nöni a hasam is.egxyre több ilyet hallok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!