Ha valaki PCOS akkor biztosan rendszertelen a menstruációja? Lehet rendszeres mensi mellett valakinek ilyen betegsége?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert 2,5 éve nem jön össze a baba és már kezdek kifogyni az észérvekből,hogy miért nem sikerül...
Az e havi görbém:
2010. jan. 7. 16:12
1/3 anonim válasza:
Én is PCOS vagyok, nekem rendszertelen volt a mensim, sőt volt hogy több mint fél évig meg se jött, de merkformin-nal sokat javítottak rajta. De ez nincs mindenkinél így. Meg kéne nézettesd, hogy a ciklusoddal minden rendben van e, és hogy van e peteérésed, lehet hogy ezért nem sikerül a baba. Endokrinológus nagyon sok mindent meg tud nézni, mitől lehet, és ha szükséges továbbküld meddőségi centrumba.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
Nekem rendszeres a mensim és a hőmérsékleteim alapján van peteérésem is,de már nagyon elvagyok keseredve....
Kezdek belefáradni...orvosi kivizsgáláson voltam (ha azt annak lehet nevezni)ott csak annyit állapítottak meg,hogy kisebb a méhem az átlagosnál.Ittam teákat,tornáztam,...stb mit csináljak még???
2010. jan. 7. 17:00
3/3 anonim válasza:
Nem tudom, hogy milyen vizsgálatokat csináltak meg nálad. Párodat megnézték? mert nem biztos hogy nálad van a bibi. Érdemes teljeskörű vizsgálatnak alávetni magatokat. Egyébként az is nagyon sokszor előfordul, hogyha valaki rágörcsöl annál jobban nem sikerül. Próbálj kicsit lazítani és nem mindig azon görcsölni mikor fog sikerülni (tudom, nem olyan könnyű) de érdemes megtanulni, megpróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!