Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 18 éves vagyok, még soha nem...

18 éves vagyok, még soha nem jött meg. Viszont lefeküdtem egy sráccal, nem védekeztünk. Terhes lehetek? Ez volt az első.

Figyelt kérdés
2010. jún. 22. 06:23
1 2
 11/14 anonim válasza:
Ne aggódj, senkinek se jön meg ugyanakkor. Valakinek már 11 éves korában meg van az első menstruálása, van akinek csak 19-20 évesen. Lehet, hogy semmi bajod sincs, csak későn érő típus vagy. Ne aggódj :)
2010. júl. 1. 21:09
 12/14 anonim válasza:
47%

Hát lehet, hogy rettentő hülyeséget írok, de volt a Doktor House egyik részében egy szupermodell aki ha jól emlékszem 15 volt, és nem volt menstruációja... De nem is ez a lényeg, hanem hogy kiderült, hogy igazából ő fiú csak nem ereszkedtek le a heréi, meg belül nőtt a pénisze...

Szerintem nézesd meg!

Hülye válaszokat nem kérek az én válaszomra!

2010. júl. 2. 10:18
 13/14 anonim válasza:

Szia!

Voltál azóta dokinál?

Mit mondott?

2010. szept. 14. 19:49
 14/14 anonim válasza:

szia!

nekem 13 évesen jött meg, de szerintem jól döntöttél hogy elmentél orvoshoz, mert ez tényleg nem oké, hogy még nem jött meg, ő pedig majd rendbetesz!

sok sikert!

2010. okt. 8. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!