Mennyi az esélye hogy babás leszek? Mensi után 8 napra voltam együtt a párommal, az elsö két percben nem védekeztünk majd csak utána. JA és 21napra mindíg megjön
Figyelt kérdés
Írjatok kérlek,tudom hogy hülye voltam de elég ideges vagyok2009. nov. 9. 18:43
1/6 anonim válasza:
Lehetséges, hogy az vagy, de nem valószínű. Mi a párommal már 8 hónapja megszakításosan védekezünk és eddig még nem lettem terhes. De ha nem szeretnétek még babát, akkor védekezzetek.
2/6 A kérdező kommentje:
Az oké hogy megszakításosan védekeztek de azokon a napokon is amikor éppen pé-d van? akkor neked eddig nagy szerencséd volt, remélem nekem is az lesz
2009. nov. 9. 18:52
3/6 anonim válasza:
Lehet még a 72 órás?Én nem mondom biztosra,de nem tudhatjuk.Valószínű nem sok az esélye,de lehet.
4/6 A kérdező kommentje:
Már nem lehetséges a 72 órás marad a körömrágás és a bizakodás hátha nem leszek terhes, köszi hogy válaszoltál
2009. nov. 9. 19:41
5/6 anonim válasza:
Legelső válaszoló vagyok: Mi peteéréskor is így védekezünk, de nálunk nem gond ha jön a baba.
6/6 A kérdező kommentje:
Akkor kívánom hogy sikerüljön hogy teherbe essél, én igaz már 22 éves vagyok a párom 26 de mi még nem terveztünk babát, de ha most megjön nem leszek felelőtlen mivel már egyszer volt egy nem kívánatos terhességem de megakartam tartani még ha nem is akartuk akkor is de 12 hetes terhes voltam mikor elment a baba, ugy most elég stresszes vagyok még egy hét van a köröm rágásig
2009. nov. 11. 16:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!