Ugye ez szerintetek is full negatív teszt?
Nem is lehetetne baba, illetve nagyon pici esély lett volna, de biztonság kedvéért egyet teszteltem.
Ovunál volt petting és ujjazás, azóta egyszer megvolt csak 2napig maszatolással, előtte beteg voltam.
Ez ma készült reggeli pisiből. Aug. 5.-én kezdődött a mensim, 19én volt a petting és és most aug.29től kétnapog maszatolás utána rendes mensi.
Most màr teljesen megnyugodhatok ugye? 😊 köszönöm a válaszokat, főleg ha normálisak.
Igen, szerintem is negatív. Csak én most nagyon örültem a negatívnak és úgy voltam inkább megkérdezem. Biztosra mondhatom hogy orák után sem változott semmit és szürke csik sem volt rajta.
De most hogy ennyire megoszlanak a vélemények már megint kezdek félni... 😓
Mert legbelül tudom hogy felesleges...
Nem volt behatolás, azóta volt mensim, ha terhes lettem volna az 5.héten volt ez a teszt reggeli pisiből, már mutatnia kellene a tesztnek.
És semmi nem volt rajta csak hagyom hogy bebeszéljék... Szürke csík SEM volt rajta. 1 csík és amit (szerintem) csíknak néztek az a folia ragasztása.
Nem értem, ha ennyire biztos vagy benne, hogy nincs második csík, akkor miért kéred ki a véleményét másnak. El se akarod fogadni.
Egyébként együttlét nélkül is juthat ondó a hüvelybe. Elég csak játszadozni kicsit. Bár elég kicsi a valószínűsége.
Én teszelnék pár nap múlva, megnyugtatásként. De szerintem negatív a teszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!