Szombatra nem vártam, ma negatív tesz?
Délelőtt teszteltem Movo romed teszttel, de nagatív.
Csak ilyet kaptam a gyógyszertárba, de itthon sok rosszat olvastam erről a tesztről.
Vegyek másik fajtát, vagy felesleges?
Fájdogál a hasam.
Ezek a kérdések annyira értelmetlenek. Nyilván lehet hogy csak késik de lehet hogy csak lassabban nő a hcg amiért a teszt még nem mutatta ki. Tudom ilyenkor mások tapasztalatait várjátok de az is kalap kaka mert attól hogy Marcsának csak késett, Terka még lehet hogy terhes.
Sokkal egyszerűbb venni egy másik fajta tesztet és rápisilni mint itt vármi hogy más nőkkel vajon mi lett és akkor vwled vajon az lesz-e vagy sem.
Szerintem olyan teszt, hogy rossz teszt, nincs. Max. olyan nő, aki időnap előtt kezd el tesztelgetni. Abból jóval több van.
Ha neked már 2 napja késik és negatívat teszteltél, plusz a hasad is fájdogál, akkor valószínűbb, hogy nem vagy terhes, csak késik a vérzésed, de meg fog jönni. A hasfájás is erre utal inkább.
De ha továbbra sem jön meg, 3-4 nap múlva tesztelj még egyet a biztonság kedvéért, de ha az is negatív, akkor nem nagyon van miről beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!