November 26-án, hétfőn kellett volna megjönnie. Mennyit érdemes várni még? Teszteljek vagy orvoshoz menjek?
Figyelt kérdés
nov 26an hetfon kellett volna megjonnie,a mellem egyszer ketszer ereztem h nyomasra erzekeny,megkivantam egy ket etelt amit maskor nem,mas tunetem nincs,ja a faradtsag,de az is sokmindentol lehet.szombat reggel teszteltem negativ lett,meddig varjak mert meg mindig nemerzem h megakarna jonni,eleg rendszertelen a ciklusom egyebkent.mit tegyek?mennyi az elfogadhato keses nem terhesseg eseten?2007. dec. 2. 18:12
1/3 anonim válasza:
hasonló cipoben jártam ..van akinek már a harmadig nap a mensi kimaradása után kimutatja a teszt , hogy babát vár..Nekem 10-napot késett, majd megjott, várj még majd csinálj egy tesztet....
2/3 anonim válasza:
Én ugyanígy vagyok mint te, én is 26.-ra vártam, tegnap csináltam tesztet, semmi. Még egy hetet adok amgamnak, azaz jövő péntek, ha se mensi, se egy poz. teszt, akkor orvoshoz megyek. Sajnos én már elkönyveltem magamnak, hogy most nem sikerülta projekt, remélem, neked igen.
3/3 anonim válasza:
Ha rendszertelen a ciklusod, nehéz megmondani, meddig várj. Ha kibírsz egy hetet, lehet, hogy azt kéne megvárni. Utána már akár elmehetsz orvoshoz is, ultrahangon hátha lát valamit. Ha babával próbálkoztok, ajánlom: ciklus.hu
Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!