Van aki kapott méhen kívüli terhesség esetén Methotrexat injekciót? Kl
Figyelt kérdés
Mennyi idő mulva próbálkoztatok!
Nekünk 2-3 menszeszt mondott a doki ! Nem volt utána semmi gond a következő terhessegnel ?
2018. szept. 3. 20:56
1/9 anonim válasza:
2 vérzést vártunk meg és a 3.hónapban azonnal összejött a babánk. Már 4 hónapos.
2/9 A kérdező kommentje:
Kedves első ! Nagyon örülök hogy ilyen hamar sikerült nektek , remelem nekünk is hamar jön majd a baba!
2018. szept. 3. 21:10
3/9 anonim válasza:
Pedig emlékszem ,hogy iszonyatosan kivoltam borulva...zokogtam
Kitartás és sok sikert. Rendben lesztek
4/9 A kérdező kommentje:
Rettenetes érzés főleg hogy 2-3 hét alatt az emberi mindent megtapasztal boldogság másik héten pokol :(
2018. szept. 3. 21:53
5/9 anonim válasza:
Tudom és igazán sajnálom 🙁
A következővel minden rendben lesz
6/9 anonim válasza:
Nekem sajnos kivették a petevezetőm, de 2 menzeszt javasolt a doki. Mi többet vártunk, mert nagyon megviselt, majd amikor újra próbálkoztunk, az első hónapban összejött, szerencsére minden rendben van. 21 hkm
7/9 A kérdező kommentje:
6-os te is kaptál ilyen injekciot?
2018. szept. 4. 13:48
8/9 anonim válasza:
Nem, mert úgy kerültem be a kórházba, hogy már szét volt repedve a petevezetőm, azonnal toltak is a műtőbe. De ugyanígy két menzeszt javasoltak, hogy várjunk, utána lehetett volna próbálkozni, de kellett idő a feldolgozásra, meg rettegtem attól, hogy újra megtörténik. Aztán amikor ismét pozitív volt a teszt, nagyon örültem, ugyanakkor kész idegroncs voltam mindaddig, míg 6 hetesen meg nem vizsgált a doki, és a saját szememmel láttam, hogy jó helyen van és már szívcső pulzálás is látható volt. Remélem sikerül magad túltenni ezen a rémálmon, és bár furcsa ezt mondani, mert nekem is mindenki ezzel jött, és nem igazán vigasztalt, de minden rendben lesz a következővel!
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi csak sajnos az injekció más nagyon ezért tettem fel a kerdesem mert engem konretan ez erdekel aki ezt kapta utána mennyivel próbálkoztak stb :)
2018. szept. 4. 16:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!