Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért hiszem azt mindig hogy...

Miért hiszem azt mindig hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Egyáltalán nem értem magam... a barátommal még csak pettingelni szoktunk és utána mindig azt hiszem terhes leszek pedig pettinggel elég kevés ugye az esélye de minden sikerül valahogy bemagyaráznom ezt magamnak pl: mi van ha még hozzám ért és még kicsit olyan volt a keze, vagy mi van ha utána úgy magamhoz nyúltam hogy olyan volt a kezem. És emiatt valahogy mindig azt hiszem hogy ha fáj, feszül a mellem, vagy a hasam akkor az a terhesség jele. Pedig tudom közben hogy ez nem igaz.

Tudnátok tanácsot adni hogyan lehet ezt "kinőni"?

2018. szept. 3. 18:29
 1/9 anonim válasza:

Kinek mi a petting. Ha nem kerültök nemiszervvel a másik nemiszerve közelébe akkor biztos nem leszel terhes.

Ha igen ,akkor megvan rá az esély (ugye az előváladék...) és akkor azért okkal aggódsz..

2018. szept. 3. 18:32
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem értek egymáshoz kerültek volna és éppen ezért nem értem magam mivel láttam hogy nem értek egymáshoz viszont mindig sikerül beszélnem magamnak valamit és igazából ezt szeretném kinőni
2018. szept. 3. 18:53
 3/9 anonim ***** válasza:
76%
Két típusú nő van, akik mindig terhesnek érzik magukat: aki nagyon az akar lenni és aki nagyon nem. :)
2018. szept. 3. 20:42
 4/9 anonim válasza:

#3 - Ezt a szoveget😅

Ez kb mindenre igaz...

-2 tipusu ember van,, aki nezi a gyakorikerdeseket es aki nem

-2tipusu ferfi van,, aki kopasz es aki nem

-2tipusu no van,, aki szoke es aki nem..

De vegulis igazsag van benne ,,csak na😃

2018. szept. 3. 20:57
 5/9 A kérdező kommentje:
Igen ezt én is olvastam :D csak valahogy jó lenne túllépni azon amit írtam :D
2018. szept. 3. 22:18
 6/9 anonim ***** válasza:

Drága 4-es. Ez amit írtál butaság.

Aki nagyon terhesnek érzi magát, az mindenféle szurkát meg mellfájdalmat meg szédülést egyből tünetnek hisz. De nők milliói nem figyelnek fel igazán ezekre a fizikai jelekre mert normálisnak tartják akár menzesz előtt is.

A gyakoris példád is fos. Aki nagyon nézi az oldalt a órákat tölt itt, minden szirszarra válaszol ha tud ha nem akkor is baromságot ír (mint pl. te most), aki meg nagyon nem, az nem is tud az oldal létezéséről. De van aki csak néha beleolvas.

MINDENBEN van arany középút. Így értettem amit írtam. Aki nagyon rágörcsöl a babára vagy baromira fél tőle, az érzi magát nagyon terhesnek.

Remélem már érted. Gyorsan nyomd meg a piros kezecskét, az azt fogja jelenteni hogy felfogtad és besértődtél hogy elmagyaráztam.

2018. szept. 5. 09:20
 7/9 anonim válasza:
#6 - Miert lett volna hulyeseg amit irtam ? Ha belegondolsz akkor igazat irtam. Van aki nezi es van aki nem. Nem csak felig nezni.. Ha sz∆rul hangzik ha nem ez az igazsag.
2018. szept. 5. 10:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Valahogy át kéne állítani az agyad.pl:ha feszül menzi előtt a melled ne arra gondolj,hogy biztos terhes vagyok inkább arra,hogy na már érzékeny a mellem fáj a hasam nemsokára meg fog jönni.Talán ez segít. 😊
2018. szept. 6. 21:03
 9/9 A kérdező kommentje:
#8 köszönöm 😊 Ez tényleg jó ötlet
2018. szept. 6. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!