Amikor teszteltél már volt tünet?
Figyelt kérdés
Itt sokan már az előtt tesztelnek hogy késne nekik. Ilyenkor még nincs tünet sem, nem igaz?2018. szept. 3. 11:17
11/14 anonim válasza:
Első terhességemnél már 2 hete rosszul voltam, mikor teszteltem (nem tervezett baba) 7.hetes voltam ekkor már
Második terhességemnél kimaradt menzesz volt az első tünet (tervezett baba)
12/14 anonim válasza:
Első terhességemnél már beágyazódá környékény hánytam. Most csak a melleim fájnak.
13/14 anonim válasza:
5 nappal a nemvárt előtt teszteltem pozitívat, és pont a tünetek miatt. Szédülés, émelygés, puffadás.
14/14 anonim válasza:
Na erre kiváncsi leszek :D Én ebben a hónapban mindent produkálok, amit első terhességnél nem, de várok mensi kimaradásig a tesztel. Puffadok, ég a mellbimbóm, alig tudok hason aludni, mert feszül, pulzusom felugrik 94-re, de alacsony a vérnyomásom :) 26-án volt pé, és már 30-tól ilyeneim vannak, pedig nem is lehetnének, lehet a hormonok zavarodtak meg ...megírom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!