Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Amikor teszteltél már volt tünet?

Amikor teszteltél már volt tünet?

Figyelt kérdés
Itt sokan már az előtt tesztelnek hogy késne nekik. Ilyenkor még nincs tünet sem, nem igaz?
2018. szept. 3. 11:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Első terhességemnél már 2 hete rosszul voltam, mikor teszteltem (nem tervezett baba) 7.hetes voltam ekkor már

Második terhességemnél kimaradt menzesz volt az első tünet (tervezett baba)

2018. szept. 3. 16:46
 12/14 anonim ***** válasza:
50%
Első terhességemnél már beágyazódá környékény hánytam. Most csak a melleim fájnak.
2018. szept. 3. 17:13
 13/14 anonim ***** válasza:
93%
5 nappal a nemvárt előtt teszteltem pozitívat, és pont a tünetek miatt. Szédülés, émelygés, puffadás.
2018. szept. 3. 19:21
 14/14 anonim ***** válasza:
Na erre kiváncsi leszek :D Én ebben a hónapban mindent produkálok, amit első terhességnél nem, de várok mensi kimaradásig a tesztel. Puffadok, ég a mellbimbóm, alig tudok hason aludni, mert feszül, pulzusom felugrik 94-re, de alacsony a vérnyomásom :) 26-án volt pé, és már 30-tól ilyeneim vannak, pedig nem is lehetnének, lehet a hormonok zavarodtak meg ...megírom!
2018. szept. 3. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!