Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Amikor teszteltél már volt tünet?

Amikor teszteltél már volt tünet?

Figyelt kérdés
Itt sokan már az előtt tesztelnek hogy késne nekik. Ilyenkor még nincs tünet sem, nem igaz?
2018. szept. 3. 11:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
73%

Nem, de később sem utalt semmi arra hogy terhes lennék...

Sokaknak már a menstruáció közeledtének is vannak tünetei, amik megegyezhetnek a terhességével is

2018. szept. 3. 11:27
 2/14 anonim ***** válasza:
Igen, volt, mivel nem idő előtt teszteltem, hanem 4-5 nap késésnél. A masszív szédülés elsőnél is korán jelentkezett, most is elkezdődött az 5. hétre.
2018. szept. 3. 12:05
 3/14 anonim ***** válasza:
Én egy nap késéssel teszteltem, akkor lett halvány pozitív, de még csak szimpla PMS tüneteim voltak. Az igazi tünetek nekem úgy másfél héttel később jelentkeztek.
2018. szept. 3. 12:30
 4/14 anonim ***** válasza:
95%
Egyénenként változó. Nekem már beágyazódáskor erős menstruációs görcseim voltak. Szédülés is volt már teszt előtt is. Van aki semmit nem érez. Teszt környékén kezdődött a folyamatos pisilési inger. Ezek a tünetek pozi teszt után is megmaradtak.
2018. szept. 3. 12:31
 5/14 anonim ***** válasza:

Nekem változó ciklusom volt(két hetes késés,1hónapos késés).

Én akkor teszteltem amikor már több mint 1,5hónapja nem jött meg.

Tünetem csak annyi volt,hogy iszonyatosan fájtak a melleim,de betudtam pms tünetnek.

Legnagyobb örömünkre pozitív lett a teszt.

Több mint egy éve nem sikerült a baba.

11hkm

2018. szept. 3. 12:45
 6/14 anonim ***** válasza:
40%
41 hét volt az első terhességem, most 19 hetes a második. Még sosem volt tünetem. 😄
2018. szept. 3. 13:24
 7/14 anonim ***** válasza:

Első babánál 1 hét késés után teszteltem, semmilyen tünetem nem volt még. Bár nagyon vészes utána sem volt, csak szag érzékenység.

Most a másodikkal a nem várt napján délután teszteltem pozitívat, a tünetek nagyjából egy héttel utána kezdődtek. Most durván hányingerem volt, és hánytam is többször, illetve nagyon fáradt voltam állandóan.

2018. szept. 3. 14:08
 8/14 anonim ***** válasza:

Nekem mielőtt meg kellett volna jönnie előtte 1-2 nappal hirtelen nagyon megnőttek a melleim, és már nem esett jól ha a férjem hozzáért. Mivel ilyen korábban soha nem fordult elő ezért ezekből már sejtettem, hogy baba lesz. :)

5 hónapos kislány anyukája

2018. szept. 3. 14:08
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem jött meg és a mellem is fájt, ami egyébként nem szokott.
2018. szept. 3. 14:54
 10/14 anonim ***** válasza:
A második napon teszteltem mikor már késett. Annyit vettem észre hogy sokkal érzékenyebb a mellem mint menszesz elött és 1-szer reggel nagyon hányinger lett egy pillanatra egy bizonyos szagtól. Kb ennyi😊
2018. szept. 3. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!