Nem, de később sem utalt semmi arra hogy terhes lennék...
Sokaknak már a menstruáció közeledtének is vannak tünetei, amik megegyezhetnek a terhességével is
2018. szept. 3. 11:27
2/14 anonim válasza:
Igen, volt, mivel nem idő előtt teszteltem, hanem 4-5 nap késésnél. A masszív szédülés elsőnél is korán jelentkezett, most is elkezdődött az 5. hétre.
2018. szept. 3. 12:05
3/14 anonim válasza:
Én egy nap késéssel teszteltem, akkor lett halvány pozitív, de még csak szimpla PMS tüneteim voltak. Az igazi tünetek nekem úgy másfél héttel később jelentkeztek.
2018. szept. 3. 12:30
4/14 anonim válasza:
Egyénenként változó. Nekem már beágyazódáskor erős menstruációs görcseim voltak. Szédülés is volt már teszt előtt is. Van aki semmit nem érez. Teszt környékén kezdődött a folyamatos pisilési inger. Ezek a tünetek pozi teszt után is megmaradtak.
2018. szept. 3. 12:31
5/14 anonim válasza:
Nekem változó ciklusom volt(két hetes késés,1hónapos késés).
Én akkor teszteltem amikor már több mint 1,5hónapja nem jött meg.
Tünetem csak annyi volt,hogy iszonyatosan fájtak a melleim,de betudtam pms tünetnek.
Legnagyobb örömünkre pozitív lett a teszt.
Több mint egy éve nem sikerült a baba.
11hkm
2018. szept. 3. 12:45
6/14 anonim válasza:
41 hét volt az első terhességem, most 19 hetes a második. Még sosem volt tünetem. 😄
2018. szept. 3. 13:24
7/14 anonim válasza:
Első babánál 1 hét késés után teszteltem, semmilyen tünetem nem volt még. Bár nagyon vészes utána sem volt, csak szag érzékenység.
Most a másodikkal a nem várt napján délután teszteltem pozitívat, a tünetek nagyjából egy héttel utána kezdődtek. Most durván hányingerem volt, és hánytam is többször, illetve nagyon fáradt voltam állandóan.
2018. szept. 3. 14:08
8/14 anonim válasza:
Nekem mielőtt meg kellett volna jönnie előtte 1-2 nappal hirtelen nagyon megnőttek a melleim, és már nem esett jól ha a férjem hozzáért. Mivel ilyen korábban soha nem fordult elő ezért ezekből már sejtettem, hogy baba lesz. :)
5 hónapos kislány anyukája
2018. szept. 3. 14:08
9/14 anonim válasza:
Nem jött meg és a mellem is fájt, ami egyébként nem szokott.
2018. szept. 3. 14:54
10/14 anonim válasza:
A második napon teszteltem mikor már késett. Annyit vettem észre hogy sokkal érzékenyebb a mellem mint menszesz elött és 1-szer reggel nagyon hányinger lett egy pillanatra egy bizonyos szagtól. Kb ennyi😊
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!