Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikortól aggódjak, hogy...

Mikortól aggódjak, hogy terhes vagyok? Mennyi késes fér bele fogamzásgátló mellett?

Figyelt kérdés
Nagyon nem akarnék terhes lenni, egyetemre járok. Pénteken kellett volna megjönne. Nagyon sok lelki teher és stressz ért az utóbbi időben. Most már kezdek parázni :/ rendesen szedtem szinte pontosan ugyanabban az időben minden nap. Most van az 1 hetes kihagyás.
2018. szept. 2. 19:25
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
A teszt negatív lett amúgy.
2018. szept. 2. 20:35
 22/28 A kérdező kommentje:
Aki jólvan csak na :D be vagyok fosva vállalom. :D most nagyon nagyon nagyon nem hiányozna ez. Bocsi ha hülyének néztek :/
2018. szept. 2. 20:37
 23/28 anonim ***** válasza:

Viszont, azt ugye tudod, hogy 1 tabletta nem véd..?

Legalább 1 hete szedni kell, ahogy a tájékoztatóban benne van

Az első oldali sok válaszadós vagyok

2018. szept. 2. 21:39
 24/28 A kérdező kommentje:
A tájékoztatóban az áll, hogy ha a menstruáció első napjatól szedem, védett vagyok, és az orvos is ezt mondta :(
2018. szept. 2. 21:41
 25/28 anonim ***** válasza:

[link]

Én Harmonetet szedtem

A tajékoztatóban 7 nap volt..

A dokim pedig javasolt 1 ciklus mellett kiegeszítő védekezést....

Persze csak túlzott óvatossága miatt

2018. szept. 2. 22:04
 26/28 A kérdező kommentje:
Nekem ilyet egy szóval nem említett. Azt mondta ha első naptól rendesen szedem akkor azonnal védve vagyok. Az első nap a menstruációm első napja volt, amikor elvben teherbe se eshetek. Most átnéztem még egyszer a tájékoztatót és ott is ez szerepel.
2018. szept. 2. 22:45
 27/28 A kérdező kommentje:
Ma megjött! :)
2018. szept. 3. 22:51
 28/28 anonim ***** válasza:

Hál Istennek !!!

☺️☺️☺️

2018. szept. 4. 02:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!