Mikortól aggódjak, hogy terhes vagyok? Mennyi késes fér bele fogamzásgátló mellett?
Előtte szingli voltam, nem volt kivel szexelni. A menstruációm első napján elkezdtem szedni, akkor már szexeltünk, és belém is ment (nagyon keveset vetettem, bocs, ha undorítóan hangzik)
Tesztelek, úton vagyok már a gyógyszertárba. De akkor ma teszteljwk? Kimutatja, ha terhes vagyok? Tévedhet a teszt, ha negatívat mutat?
Elnézést közben jöttek válaszok. Most is érzek valami pici, épphogy zavaró göcsöszerű ízét. Előtte, amíg nem szedtem semmit, sose jött meg pontosan, vala tudtam, hogy ettől-eddig meg fog jönni.
Akkor mindenesetre tesztelek ma este is.
Ha előtte nem szedted, nem is értem mihez számolod a 2 nap késést?...
Akkor tudod már belőni, ha pár ciklus lement. Én pl. mindig szerdán veszem be az utolsót és vasárnap este-hétfő reggel jön meg.
Mi alapján kellett volna neked éppen pénteken? Nem is értem...
Senkinek se jön meg a szünet első napján, mivel idő kell, míg a tabletta kiürül és egyáltalán megjön a vérzés.
De nem a szünet első napján kell megjönnie. Ezt mégis honnan szedted? A szünetben VALAMIKOR kell megjönnie, ami jellemzően senkinek sem az első nap.
Ugyanis a vérzés a tabletta megvonása miatt van. Kell idő, mire a beszedett tabletták után lecsökken a hormonszint. Ha 1 nap után rögtön véreznél, akkor ha már késnél 3 órát a tablettával, elkezdenél vérezni... Gondold végig..:D
Szóval tök feleslegesen fosol, meg fog jönni az, csak nem első meg második nap, hanem majd 4-5. nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!