Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikortól aggódjak, hogy...

Mikortól aggódjak, hogy terhes vagyok? Mennyi késes fér bele fogamzásgátló mellett?

Figyelt kérdés
Nagyon nem akarnék terhes lenni, egyetemre járok. Pénteken kellett volna megjönne. Nagyon sok lelki teher és stressz ért az utóbbi időben. Most már kezdek parázni :/ rendesen szedtem szinte pontosan ugyanabban az időben minden nap. Most van az 1 hetes kihagyás.
2018. szept. 2. 19:25
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Előtte szingli voltam, nem volt kivel szexelni. A menstruációm első napján elkezdtem szedni, akkor már szexeltünk, és belém is ment (nagyon keveset vetettem, bocs, ha undorítóan hangzik)

Tesztelek, úton vagyok már a gyógyszertárba. De akkor ma teszteljwk? Kimutatja, ha terhes vagyok? Tévedhet a teszt, ha negatívat mutat?

2018. szept. 2. 19:44
 12/28 anonim ***** válasza:
És írd meg ha megcsináltad
2018. szept. 2. 19:45
 13/28 A kérdező kommentje:

Elnézést közben jöttek válaszok. Most is érzek valami pici, épphogy zavaró göcsöszerű ízét. Előtte, amíg nem szedtem semmit, sose jött meg pontosan, vala tudtam, hogy ettől-eddig meg fog jönni.

Akkor mindenesetre tesztelek ma este is.

2018. szept. 2. 19:46
 14/28 A kérdező kommentje:
Jaj nem emlékszem már. Fuu hát azelőtt úgy jött meg, hogy a tabi belőtte pontosan azt hiszem. :/
2018. szept. 2. 19:48
 15/28 anonim ***** válasza:
Nálam is úgy van hogy utolsó tabletta után 4.nap jön meg.. Szóval még időben is lehetsz, de a tabletta első pár napján még kellett volna kiegészítő fogamzásgátló pl.gumi ( legalábbis az én gyógyszerem egy hetet írt)
2018. szept. 2. 19:53
 16/28 A kérdező kommentje:
A gyógyszertárban azt mondták hogy nyugodjak meg és hiába tesztelek most a legérzékenyebb se mutat ki semmit 2 nap késes esetén :/ most mit tegyek vettem tesztet
2018. szept. 2. 19:56
 17/28 A kérdező kommentje:
Megy hogy nincs kőbe vésve, hogy azonnal megjöjjön a szünet első napján
2018. szept. 2. 19:57
 18/28 anonim ***** válasza:

Ha előtte nem szedted, nem is értem mihez számolod a 2 nap késést?...

Akkor tudod már belőni, ha pár ciklus lement. Én pl. mindig szerdán veszem be az utolsót és vasárnap este-hétfő reggel jön meg.

Mi alapján kellett volna neked éppen pénteken? Nem is értem...

Senkinek se jön meg a szünet első napján, mivel idő kell, míg a tabletta kiürül és egyáltalán megjön a vérzés.

2018. szept. 2. 20:20
 19/28 A kérdező kommentje:
Hát ahhoz képest, ahogy elfogy a levél.
2018. szept. 2. 20:23
 20/28 anonim ***** válasza:

De nem a szünet első napján kell megjönnie. Ezt mégis honnan szedted? A szünetben VALAMIKOR kell megjönnie, ami jellemzően senkinek sem az első nap.

Ugyanis a vérzés a tabletta megvonása miatt van. Kell idő, mire a beszedett tabletták után lecsökken a hormonszint. Ha 1 nap után rögtön véreznél, akkor ha már késnél 3 órát a tablettával, elkezdenél vérezni... Gondold végig..:D

Szóval tök feleslegesen fosol, meg fog jönni az, csak nem első meg második nap, hanem majd 4-5. nap.

2018. szept. 2. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!