Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ennyire rosszak a vaterás...

Ennyire rosszak a vaterás tesztek?

Figyelt kérdés

Ma délután csináltam 2db tesztet ugyanabból a vizeletből. Az elsőn azonnal ott volt a 2.csík,szép lilás is volt bár nyílván halvány.

A 2.teszten semmi nem volt csak hómező. Teljesen negatív.

Nyílván a negatívat veszem alapul,nem erről van szó,csak elgondolkodtató,hogy ennyire rosszak lennének?

Barátnőmtől kaptam 15db ilyen tesztet (ő már kismama) és mivel nem vagyok nagy tesztelős így egyből kettőt próbáltam ki pont kiváncsiságból.

Egyébként 2 napja késik csak.

2018. aug. 30. 19:22
 1/2 anonim ***** válasza:
A neten rendelt termékek általában gagyibbak mintha személyesen vennél. Egyébként akkor az Xepil tesztcsík is egy rakás .... mert már 6. Napja késik de negatív a teszt.
2018. aug. 30. 19:32
 2/2 anonim ***** válasza:
Mekem az x-epil bevált, viszont a clearblue, az expect nem, illetve egyszer a walentin is becsapott.
2018. aug. 30. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!