Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem tudtam, hogy terhes...

Nem tudtam, hogy terhes vagyok. Ilyen létezik?

Figyelt kérdés
Van egy ilyen sorozat, hogy a csaj fogamzásgátlót szed és csak akkor tudja meg, hogy terhes mikor már szülni kezd vagy nagyon az utolsó hónapokban. Ilyen tényleg létezik?
2018. aug. 27. 17:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
45%

Én sem hiszek benne, hogy nem tudhatta, nem érezhette. Inkább nem akart róla tudomást venni.

Igen is a terhességet észre lehet venni. Akkor is, ha fura a menzeszed, akkor is kimaradozik, akkor is, ha felszedsz pár kilót, akkor is, ha egyébként túlsúlyos valaki. Egy baba mozgását, amikor már valóban a baba nagy, tehát a 30. hét után lehetetlenség nem észrevenni. Nemhogy érezni, látni is lehet.

És eleve ott kezdődik, ha valakinek rendszertelen a vérzése, az miért nem fordul orvoshoz? Akkor rendbe tennék a ciklusát, vagy az orvos megmondaná, hogy terhes. Vagy ha él nemi életet és nem jön meg neki a vérzése, vagy nem olyan, mint szokott, miért nem csinál tesztet? Akkor tudná. Csak nem akarnak foglalkozni a nyilvánvaló dolgokkal.

2018. aug. 27. 18:32
 12/15 anonim ***** válasza:
39%
2018. aug. 27. 18:42
 13/15 anonim ***** válasza:
39%

Van ismerosom, aki savlekotot szedett a terhessegere :D

O is csak akkor jott ra elvileg, amikor megindult a szules. Vagyis bement a korhazba es kozoltek vele, hogy szulni fog... o mondjuk eleg tulsulyos

2018. aug. 27. 20:11
 14/15 anonim ***** válasza:
62%

Kis faluban élek, de itt is volt két ilyen lány. Nem a kisebbséghez tartoznak! Jó családból származnak, az egyik kifejezetten tehetős család. Egyik lány sem túlsúlyos, az egyik kifejezetten vékony, mégsem látszott tényleg semmi rajtuk. Talán annyi, mintha úgy igazán bevacsoráztak volna, meg felszedtek pár kilót, de nem néztek ki terhesnek.

Mind a két eset úgy volt, hogy nagyon fájt a hasuk, kórházba mentek, majd közölték, hogy szülni fognak, senki nem tudta, hogy terhesek.

De szerintem a lányok tuti tudták.

Az egyik nagyon fiatal volt, azt hiszem 16 éves.

A másik lány a huszas évei elején járt, szóval nem is az volt, hogy nagyon fiatalon esett teherbe, ráadásul anyagilag sem jelentett nekik problémát a baba, még így sem, hogy egyik pillanatról a másikra lett. Úgyhogy senki nem érti. Nem tudom mit hittek, hogy majd elmúlik?!! 🤔

Azért nem hiszem el, hogy nem tudták, mert egy 30+ hetes baba akkorákat rúg, hogy én néha csillagokat láttam. Azt semmilyen bélmozgással nem lehet összehasonlítani. Nálunk itt ezekben az esetekben szerintem féltek bevallani. Nem merték felvállani, bár nem értem, hogy miért.

Jaj és most jut eszembe, hogy nemrég volt még egy lány, bár neki olyan 25 hetesen kiderült a terhessége. A munkahelyén az egyik kolléga vette észre, hogy kerekedik. Az ő esetében fogható arra, hogy valóban nem tudta, hogy mik a terhesség jelei, mert szegény egy kicsit butácska. A kollégája rákérdezett, a lány tagadta, aztán beszélgetett vele, végül szólt a lány nagymamájának (vele élt a lány), hogy vigye el orvoshoz,mert ők ott a munkahelyen azt gyanítják, hogy terhes.

Nem értem ezeket a nőket, hogy mit gondolnak. De erre soha nem is lesz őszinte magyarázat.

2018. aug. 27. 20:30
 15/15 anonim ***** válasza:
Nehezen hihető, inkább ha buta a nő és pszichésen elnyomja, hogy ő terhes. Igaz nekem minden tünetem megvolt, hogy tudjam hogy terhes vagyok. De ha csak a magzatmozgást nézem... Hát nekem mellső fali lepényem volt, elég rendesen tompított. Soha nem nyomta a bordáim közé a lábát és elég szelíden mozgolódott. Soha sem fájt, soha sem volt hirtelen a mozgása, sohasem mozgott megállás nélkül, mindig csodáltam a neten a videókat amiket töltöttek fel, hogy lehet látni a magzatmozgást. Sőt, már megszültem egy jó pár éve, de ha az egyik ideg/ér lüktet, teljesen olyan érzés, mint amikor mozgott.. De akkor is feltűnne, kivéve ha nagyon buta vagyok és elnyomom magamban, hogy igenis terhes vagyok.
2018. aug. 27. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!