Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem tudtam, hogy terhes...

Nem tudtam, hogy terhes vagyok. Ilyen létezik?

Figyelt kérdés
Van egy ilyen sorozat, hogy a csaj fogamzásgátlót szed és csak akkor tudja meg, hogy terhes mikor már szülni kezd vagy nagyon az utolsó hónapokban. Ilyen tényleg létezik?
2018. aug. 27. 17:22
1 2
 1/15 Miss Endzsi ***** válasza:
65%
Igen létezik. Ritka, de megeshet.
2018. aug. 27. 17:23
 2/15 anonim ***** válasza:
51%
A világ nagy, az emberek sokfélék. Mindenféle létezik. Igen.
2018. aug. 27. 17:25
 3/15 anonim ***** válasza:
62%
Nem. Max. nem kívánt gyerek és pszichikai alapon produkálta a nő, hogy nem vette észre.
2018. aug. 27. 17:28
 4/15 anonim ***** válasza:
70%
Elvileg igen. Gyakorlatilag én nem hiszek ebben. Nem akarom tudni felfogni hogy miért nem veszi észre valaki a teste változásait
2018. aug. 27. 17:32
 5/15 anonim ***** válasza:
29%
Csak azoknál akik kegyetlenül ostobák. Én is láttam ilyen interjúkat, mind böszme, 100+ kilós nők voltak, a baba rugdalására azt hitte hogy mozognak a belei a zabálásai után....szóval az ilyeneknél lehetséges.
2018. aug. 27. 17:39
 6/15 anonim ***** válasza:
82%
El tudom képzelni, hogy nem látszik a hasa, mert annyira túlsúlyos. Azt is, hogy nincs rosszul, nekem sem volt soha semmi terhestünetem, a másodikat várom épp.A menzesz is lehet rendszertelen, vagy akár vérezhet az illető terhesen is havonta, ritkán van ilyen. De a magzatmozgást nem lehet nem érezni és látni. Főleg a végefelé, amikor már feszíti a bőrt és egyszer jobbra áll az egész has, egyszer balra. Ezt nem lehet bélmozgásnak hinni, ez egyértelmű. Emiatt kételkedem ezekben a sztorikban. Azt, hogy valaki 6-7 hónaposan veszi észre, elhiszem, de hogy szülésig ne tűnjön fel a magzatmozgás... fura.
2018. aug. 27. 17:42
 7/15 A kérdező kommentje:
Ebben a sorozatban általában vékony vagy átlagos nők vannak akik max 5 kilót hiznak, igaz lesz feleslegük de nem olyan mint ha terhes lenne
2018. aug. 27. 17:46
 8/15 anonim ***** válasza:
89%
Egyetértek a 6-ossal. Oké, hormonzavaros, máskor is kimarad hónapokig, össze-vissza pecsétel, nem mérvadó. Oké, túlsúlyos, nem veszi észre, hogy nő a hasa. Oké, nem hány, nincs rosszul az elején, vannak ilyen mázlisták. De basszus, egy 30+ hetes baba olyan mozdulatok produkál, hogy a vesédet lerúgja néha, meg úgy kinyomja magát, hogy eldeformálódik az ember hasa. Ilyen nincs, hogy ez valakinek nem tűnik fel, meg bélmozgásnak nézi. Ezek pontosan tudják, hogy terhesek, csak úgy tesznek, mintha nem tudnák (mert attól elmúlik ugye...)
2018. aug. 27. 17:55
 9/15 anonim ***** válasza:
65%
Szia! Amikor a kisfiammal megindult a szülés idő előtt, akkor a vajúdó mellé fektettek. Volt egy lány, aki hasfájással ment a sürgősségire és ott közölték vele, hogy terhes és hogy épp vajúdik.
2018. aug. 27. 18:07
 10/15 anonim ***** válasza:
65%
8-nak igaza van.Ilyen tuti nincs. En 33 hetes vagyok, es ugy mozog a hasam, hogy csoda nem jon ki rajta:))) pedig en se hánytam, nem volt rosszullét, csak az iszonyat fáradtság...
2018. aug. 27. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!