Létezik hogy menstruálok, a teszt is negatív, de mégis terhes vagyok?
Kérlek ne nézzetek hülyének már van egy fiam és ezért érzem azt hogy terhes vagyok mert tudom milyen érzés ha mozog.
3 hónapja voltunk úgy együtt a férjemmel hogy abból baba is lehet, de már azóta 2x is megjött és a mai teszt negatív. Eddig eszembe nem jutott volna hogy terhes vagyok. Azért csináltam tesztet mert tegnap este mozgást éreztem a hasamból. Olyat mint amikor megmozdul a baba. Tudom képtelenség, de volt valakinek így terhessége? Vagy már teljesen megőrültem... Nem igazán terveztük még tehát nem azért érzem mert beképzeltem. Csütörtökön megyek dokihoz de addig is kíváncsi lennék van e ilyen eset?
Hogy lennél terhes ha az együttlét óra 2-szer is menstruáltál és negatívak a tesztjeid?
Max bélmozgást éreztél, vagy megőrültél, de ez biztos nem gyerek.
Osztom az első véleményét. Illetve ha terhes lennél még akkor sem éreznél semmit a 14. héten.
Nem vagy terhes az tuti!
Egészen biztosan nem vagy terhes.
Nálam is előfordulnak bélmozgások, amik teljesen ugyanolyanok, mint annak idején a kisfiam mozgása. 7 éve szültem, nem tervezünk több gyereket, védekezünk is. Mégis szoktam olyanokat érezni, mint azok a bizonyos mozgások. De nem vagyok terhes.
Többször megjött vérzésnek, negatív teszteknek nem hiszel, de egy érzésnek ami a hasadból jött annak igen? :O
El ne mond ezt a dokinak mert körberöhög.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!