Létezik hogy menstruálok, a teszt is negatív, de mégis terhes vagyok?
Kérlek ne nézzetek hülyének már van egy fiam és ezért érzem azt hogy terhes vagyok mert tudom milyen érzés ha mozog.
3 hónapja voltunk úgy együtt a férjemmel hogy abból baba is lehet, de már azóta 2x is megjött és a mai teszt negatív. Eddig eszembe nem jutott volna hogy terhes vagyok. Azért csináltam tesztet mert tegnap este mozgást éreztem a hasamból. Olyat mint amikor megmozdul a baba. Tudom képtelenség, de volt valakinek így terhessége? Vagy már teljesen megőrültem... Nem igazán terveztük még tehát nem azért érzem mert beképzeltem. Csütörtökön megyek dokihoz de addig is kíváncsi lennék van e ilyen eset?
Persze! Letezik ilyen. Caakajd ne ilyedj meg ha egyszercsak kipottyan a gyerek mikor wc zel.
Jezusom felnott ember vagy!!!
Van, aki menstrual terhesen is. De hogy 3 honapos terhesseget ne mutatna ki a teszt, az szerintem lehetetlen.
De talan a lelked mekyen vagysz egy babara, ezert erzel ilyeneket, nem?
Nem kell hülyének nézni, nem kérdez hülyeséget.
Én 5 inszeminációt csináltam végig, az 5. után is megjött a mensim, két tesztet csináltam, negatívak voltak. Elkönyveltem hogy nem sikerül. Egy ciklus szünet volt, aztán kezdtem volna a lombikot a Kaáliba, és mikor mennem kellett félidős uh-ra lombik megkezdése előtt, akkor mondta az uh-os itt nem lesz lombik. Nincs rá szükség... Maga terhes. Hát mit ne mondjak majd leugrottam örömömben és meglepődésemben az ágyról. Bár az így utólag furcsa volt, hogy nem éreztem a peteérés idején semmit, holott előtte állandóan tudtam mikor van és melyik oldalon.
Addig csak néha néha volt egy kis hányingerem és állandóan fájt a fejem, de ezt betudtam a pár hete szedett progeszteronnak meg a hormonoknak (szurik), és a kevesebb vérzést is, mert nem volt olyan sok a mensim. És a következő hónapban mikor meg kellett volna jönnie rendesen, akkor megjött de csak ilyen kis maszatka volt, amire azt mondta a doki normális, és gyakran előfordul, mert emlékszik rá a szervezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!