Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti milyen vitaminokat kezdtete...

Ti milyen vitaminokat kezdtetek el szedni, amikor elkezdtétek tervezni a babát?

Figyelt kérdés

2018. aug. 25. 12:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Dm terhesvitamint + c-vitamint
2018. aug. 25. 15:25
 12/16 anonim ***** válasza:

A terhességi vitaminhiány nem az első években fog jelentkezni és nem csak a testi állapotában sem a gyereknek, sem a majdani, mondjuk csontritkulásos vagy rákos anyának. Nem laikusként mondom ezt.

D3 vitamint, omega 3 halolajat, folsavat és egy mulitivitamint szedtem, illetve magnézium citrátot.

2018. aug. 25. 15:35
 13/16 anonim ***** válasza:
Femibiont szedtem már a tervezéskor is. Most 13 hetes kismama vagyok. Továbbra is szedem a Femibiont és iszok még vas szirupot is napi 10 ml-t,szedek még C vitamin tablettát,Magne B6-ot és gyerekeknek való kalciumtablettát is (ebből azért gyerekeknek valót,mert sok tejterméket és tejet fogyasztok és nehogy túladagoljam,de közben azért jelent egy kis biztonságot számomra,hogy mégis szedek kalciumot).
2018. aug. 25. 19:08
 14/16 anonim ***** válasza:
Femibion 0-t kezdtem el en is szedni.Nem tudom kiegeszitesem e meg plusz e-vitaminnal vagy felesleges?
2018. aug. 25. 22:18
 15/16 anonim ***** válasza:
Femibion 0, vas, magnerot.
2018. aug. 26. 20:23
 16/16 anonim ***** válasza:
Én a dm-ben kapható vitamint szedem már lassan 1 hónapja.. aki írt róla mindenki azt írta, hogy semmivel sem jobbak az agyonreklámozott pénztárcaürítő vitaminok. És az összetételét elnézve valóban nem sokban különbözik, kivéve árban és adagban...:)
2018. aug. 31. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!