Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 1 év múlva szeretnénk gyereket...

1 év múlva szeretnénk gyereket a párommal, milyen vitaminokat ajánlott szedni előtte már egy évvel?

Figyelt kérdés
2017. nov. 29. 06:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha alapból vérszegény vagy, akkor vasat, mert a vashiány csak rosszabbodik a terhességgel, és időbe telik, míg a vasraktárak feltöltődnek. A folsavat ráérsz 2-3 hónappal előtte elkezdeni.
2017. nov. 29. 06:40
 2/3 anonim ***** válasza:
1 évvel előtte szerintem nem feltétlenül kell előre vitaminokat szedni, egy alap multivitamin mondjuk nem árt, ha szükséges, mert pl nem változatos az étkezésed stb, de az is elhanyagolható ha eddig sem szedted. Mi előtte 1-2 hónappal kezdtünk el komplex multivitamint szedni, valamint folsav ajánlott még. Mi 11 hónapot próbálkoztunk mire sikerült a baba, 2-3 hónap után én már femibiont is szedtem a multivitamin helyett, mellette d-vitamint és e-vitamint is hébe-hóba. Aztán elkezdtem elhagyni ezeket, és akkor sikerült amikor kb semmit nem szedtem csak hébe-hóba :D De a folsavval és egy multivitaminnal egyelőre szerintem nem nyúlhatsz mellé, mielőtt nekiálltok próbálkozni. :)
2017. nov. 29. 07:37
 3/3 anonim ***** válasza:

1 évvel sztem semmilyet, bar a vitaminok mindig jók.

Multivitamin pl

3 hónappall "start" előtt meg folsav a fontos semmi más.

2017. nov. 29. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!