Terhes lehetek?

Figyelt kérdés

Együtt voltunk védekezés nélkül a párommal nem foglakoztunk semmivel..... mint kiderült akkor lehetett peteérésem.. Utólag megnéztem kalkulátor alapján illetve aznap vettem egy ovus tesztet amin két csík jelent meg igaz egy minimálisan halványabb volt....

Mit csináljak, mire számítsak?

2018. aug. 24. 20:22
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Kivancsian varjuk a fejlemenyeket :)
2018. aug. 24. 21:43
 22/26 A kérdező kommentje:
Mindenképp leírom, köszönöm mindenkitől a kedvességet és pláne azt hogy nem csak úgy “minek basztok ha nincs gumi” kifejezéseket kaptam amire szàmítottam amikor kiírtam a kérdésem! Legyen mindenkinek csoda szép estéje!!!! :-)
2018. aug. 24. 21:45
 23/26 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem legalább egyszer mindenki belekeveredik olyanba aztán meg hisztiznek ők is. Szerintem amúgy meg azért ír ki valaki kérdést mert segítséget szeretne. Főleg ha pl ilyen témában sok intim részletet is megoszt, ahhoz kell bátorság és biztos nem arra van szüksége hogy “minek basznak a tizenévesek védekezés nélkül” én sem 10éves vagyok. De mindegyis. Csak tényleg... mindennek elhordanak jó páran, miközben velük is megtörténhet.... remélem 1-2 ember visszakapja amit tesz, mert vannak durvák is.

Szép estét nektek! :-)

2018. aug. 24. 21:50
 24/26 anonim ***** válasza:
33%

Nekem nem tisztem ugy mond senkit kioktatni vagy "lecseszni". En is tettem mar fel par kerdest es igen csak csunya valaszok erkeztek. Szerintem ha valaki hibazik azt szepen is lehet kozolni az emberrel.Itt mindenki azt kerdez amit akar,hiszen erre van az oldal.

Nem kellett csunyan valaszolnom a kerdesedre ahhoz hogy tudd te is hibaztal. Nem itelkezem senki felett. Ha nem lesz baba ebbol akkor legkozelebb vigyazzatok ha meg is csak terhes lennel es ahogy irtad az sem lenne baj akkor viszont sok boldogsagot a picihez. :)

En is meg ebben az evben szeretnek babat csak nem tudjuk mikor kezdjunk hozza probalkozni!

Elso voltam :)

2018. aug. 24. 21:56
 25/26 A kérdező kommentje:
Kívánom neked #1 hogy hamar összejöjjön a kis manó és nagyon boldogok legyetek!!!! ❤️
2018. aug. 24. 22:12
 26/26 anonim ***** válasza:
32%
Koszonjunk szepen!! :))
2018. aug. 24. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!