Terhes lehetek?
Együtt voltunk védekezés nélkül a párommal nem foglakoztunk semmivel..... mint kiderült akkor lehetett peteérésem.. Utólag megnéztem kalkulátor alapján illetve aznap vettem egy ovus tesztet amin két csík jelent meg igaz egy minimálisan halványabb volt....
Mit csináljak, mire számítsak?
Ez tegnap volt, akkor csináltam is az ovus tesztet. Utána olvasgattam most a tèmàkban, előtte levő nap meg tegnap tapasztaltam a nyákot is azèrt ijedtem meg picikét.
Nem vettem eseményutánit, dolgoztam ma illetve tegnap is késő estig:( Párom szintén most is dolgozik így mondani sem mondtam hogy vegyen

#13 vagyok.
Nekünk miután elfogyott az óvszer mi “csak” pettingeltünk. Kb 2-3 percet volt a hüvelynyilásomnál majd ujjazni szeretett volna, de csak 1x tudta félig bedugni mert eszembe jutott hogy úgy vihet be előváladékot, ez ovus napomon vagy utána egy nappal volt, én csak ennyi miatt, az előváladék miatt parázok. De még rám sem élvezett, mi azért mindig óvatosabbak vagyunk, csak 3 hónapra elutazott, boltok zárva így annyira elkapott a hév hogy ennyit nem tudtunk már megállni, de más nem volt nálunk. Csak ugye esetleg előváladék + ovulációs vagy utána lévő nap.

Köszönöm szépen 😊 remélem igazad lesz, sose csináltuk, nem is fogjuk ezek után se hasonlóképpen, 1 hete idegeskedem bár 1-1x könnyebb nem azon stresszelni. De mégegyszer ilyen nem lesz az 100000%
Azért én nyomtam zöld kezet.

#13 Drukkolok bár ennek tényleg nagyon nagyon kicsi az esélye ha nem is ment benned el!!!
Én úgy vagyok már vele, hogyha terhes lennék biztosan nem vetetnénk el, igaz nem mostanra tervezett baba, de párom is örülne neki. Csak most olyan munka lehetőséget kaptam, amit nagyon szeretek csinálni😊 de szívem mélyén anyuka is szeretnék lenni😇

Köszönöm kedves Kérdező!
Nagyon jó azért hogy ebben az állapotban vagy. 😊 csúnyám mondva valamit biztos nyersz. Szorítok hogy nektek a legjobb helyzet süljön ki ebből. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!