Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nincs értelme több tesztet...

Nincs értelme több tesztet csinálni igaz? Képet mellékelek.

Figyelt kérdés

1 éve próbálkozunk a 2.babával, 30-40 naposak a ciklusaim,amivel voltam nőgyógyásznál többször,elvileg nincs gond.

A 37.ciklusnapon csináltam egy predictort este,ami rózsaszínes 2.csíkos lett. Élőben szebben kivehető. A jépen az az első.

A 39.ciklusnapon reggel csináltam egy másikat,amin szintén ott van (képen nem jól látszik) a 2.csík de erre már simán rámondanám hogy szellemcsík mert nem igazán látom a szinét bár mindkettő szellemcsíkos.

Ma a 40.cn-on délután vaterás tesztem negatív és ezzel meg is untam az egészet.

Nyílván rosszul esik mert van szemem,tudom hogy a 37.ciklusnapin rózsaszín és időnbelüli,de a 39.ciklusnapi már alig látszik... Csináltam már máskor is predictort,soha de soha nem mutatott 2.csíkot.

Csak azért teszteltem mert menzesz előtt 1 héttel már fájnak a melleim és most semmi bajom. Csak ezért,bár megbántam.

Kérdésem az is lenne,hogy hibás lehetett a predictor?

2018. aug. 23. 16:37
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
A szellemcsík rózsaszín?
2018. aug. 23. 16:57
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez negativ :( Az ízekre szedett teszteken a reagens is latszik.
2018. aug. 23. 17:05
 13/15 anonim ***** válasza:
Az első tényleg pozitív. Azon latszik hogy rozsaszin de mivel a masodik nem erosodott,sooot!!igy kemiai terhessegnek gondolnam en is.
2018. aug. 23. 17:12
 14/15 anonim ***** válasza:
Semmikepp sem szellemcsik,a szellemcsik az szurke! A negativ teszten nem kellene megjelennie semmifele halvany masodik csiknak sem. Vagy hibas,bar orvosok szerint hibas pozitiv teszt nem letezik,vagy kemuai terhesseg. De ha nem jon meg,1 het mulva tesztelt ujra. De ne vaterassal. Az egy nagy rakas sz@r
2018. aug. 23. 17:15
 15/15 anonim ***** válasza:
Sztem pozi lesz
2018. aug. 23. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!