Nincs értelme több tesztet csinálni igaz? Képet mellékelek.
1 éve próbálkozunk a 2.babával, 30-40 naposak a ciklusaim,amivel voltam nőgyógyásznál többször,elvileg nincs gond.
A 37.ciklusnapon csináltam egy predictort este,ami rózsaszínes 2.csíkos lett. Élőben szebben kivehető. A jépen az az első.
A 39.ciklusnapon reggel csináltam egy másikat,amin szintén ott van (képen nem jól látszik) a 2.csík de erre már simán rámondanám hogy szellemcsík mert nem igazán látom a szinét bár mindkettő szellemcsíkos.
Ma a 40.cn-on délután vaterás tesztem negatív és ezzel meg is untam az egészet.
Nyílván rosszul esik mert van szemem,tudom hogy a 37.ciklusnapin rózsaszín és időnbelüli,de a 39.ciklusnapi már alig látszik... Csináltam már máskor is predictort,soha de soha nem mutatott 2.csíkot.
Csak azért teszteltem mert menzesz előtt 1 héttel már fájnak a melleim és most semmi bajom. Csak ezért,bár megbántam.
Kérdésem az is lenne,hogy hibás lehetett a predictor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!