Van értelme a menstruáció előtt tesztelni?
Sokan írjak hogy tesztelnek, de még több nap van a nem várt menzeszig. Van ennek bármilyen értelme?
Én is több hónapja próbálkozom, de úgy gondoltam eddig, hogy elég tesztelni ha már késik.
Hát nézd, van, akinek mutatja előbb, van, akinek nem. Nekem volt értelme, mert mindkétszer mutatta, először a 11. dpo-n, aztán a 9.-en. Tudtam mindkétszer a peteérés pontos napját, először azért, mert egyéb okból pont UH-n voltam a nődokinál, és ő mondta, hogy most repedhetett meg, másodjára ovutesztből.
Én ilyenekben türelmetlen vagyok nagyon, nem bírtam ki, hogy ne teszteljek, pedig számítottam rá, hogy negatív lesz, de mégsem. Nem jó amúgy, a saját életemet keserítem meg ezzel a vergődéssel, de ha ilyen típus az ember, akkor ez van. Baromira örültem a fejemnek, hogy ilyen hamar tudtam, és nem kellett tovább izgulni :D
Szerintem felesleges. Mert ha negatív, akkor meg azon kattoghatsz, hogy vajon korán teszteltél, vagy nem vagy terhes. Ha meg 2 nap múlva megjön rendesen, akkor meg rájössz, hogy totálisan feleslegesen lőtted el a tesztet.
Szóval semmi értelme előbb tesztelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!