A használt tampont/betétet mi miatt kell visszacsomagolni az új csomagolásába vagy wc-papírba? Mi értelme van?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 8. 10:16
1/7 anonim válasza:
Talán azt szereted, ha bűzölög a kuka, és ha más is dob ki szemetet, akkor a véres cuccaidat lássa a kuka tetején, mikor felnyitja? Az igényesség, diszkréció miatt kell.
2/7 anonim válasza:
Ahogy az első írja... mások ne lássák és ne legyen vérszag.
3/7 anonim válasza:
Nekem van egy lány testvérem.. Egyszer úgy hagyta a kuka tetején, azt hittem elájulok... 28/F
4/7 anonim válasza:
Mert senkit nem érdekel más véres cucca, diszkréció. Valamint az se probléma ha nem árasztja magàból a szagot.
5/7 anonim válasza:
Na és a higiénia miatt is. Az ilyesmit nyáron a legyek is belepik, télen meg a csótányok
6/7 anonim válasza:
Hát, szerintem attól, h a használt betétemet beletekerem az új csomagolásába, még ugyanúgy lesz neki szaga, mert az nem zár légmentesen. Szerimtem inkább a látvány miatt, illetve, h ne ragadjon hozzá mindenhez. Egyszer úgy jártam, h kivettem az utolsó betétemet, alig volt rajta pár csepp vér 5 óra után is, így nem raktam másikat már, ezért nem tudtam mibe beletekerni, csak úgy összetekertem, és kidobtam. Pár nap múlva, mikor ürítettem a fürdőben a szemetest, a betét felragat a kuka oldalára, alig győztem levakarni. Na azóta tekerem bele wc papírba az utolsó betétemet is nehogy véletlen olyan helyre tapadjon, ahova nem igazán kellene.
7/7 anonim válasza:
6 esetleg ne dobd ki a legelső betét csomagolását, így marad az utolsónak is...istenem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!