Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van értelme a menstruáció...

Van értelme a menstruáció előtt tesztelni?

Figyelt kérdés

Sokan írjak hogy tesztelnek, de még több nap van a nem várt menzeszig. Van ennek bármilyen értelme?

Én is több hónapja próbálkozom, de úgy gondoltam eddig, hogy elég tesztelni ha már késik.

2018. júl. 24. 10:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
82%

Én is a 10. Dpo.tól szoktam tesztelgetni. Én is a kíváncsiak táborát erősítem. Mind 3 babámat (2 született meg) nemvárt előtt 4-5 nappal tudtam, hogy velem vannak. Tavasszal is halvány pozi volt a tesztem, de sajnos megjött a menzim. Mennem kellett orvoshoz, hogy az anti d injekciót beadja. Ha később tesztelek nem is tudtam volna, h kora terhes voltam, az anti d szuri meg minden terhesség után szükséges számomra.

Engem nem zavar ha más nem tesztelget össze vissza, az annál inkább, hogy mást zavar ha más tesztelget. Ha nem nyitod meg az ilyen jellegű kérdéseket, megspórolsz 1 csomó bosszankodást.

2018. júl. 24. 13:54
 12/13 anonim ***** válasza:

1. terhessegnel csak a keses utan teszteltem, pozi lett. (Elment a baba)

2. terh.nel kb 3 nappal elotte teszteltem, nagyon halvany lett

3. terhessegnel 4 nappal elotte teszteltem, mert ereztem mar :) halvany lett.

2018. júl. 24. 15:09
 13/13 anonim ***** válasza:
3 nappal a nemvárt előtt délutáni pisiből egyértelmű erős pozitív lett :) szóval tényleg terhessége válogatja!
2018. júl. 24. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!