Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nincs értelme több tesztet...

Nincs értelme több tesztet csinálni igaz? Képet mellékelek.

Figyelt kérdés

1 éve próbálkozunk a 2.babával, 30-40 naposak a ciklusaim,amivel voltam nőgyógyásznál többször,elvileg nincs gond.

A 37.ciklusnapon csináltam egy predictort este,ami rózsaszínes 2.csíkos lett. Élőben szebben kivehető. A jépen az az első.

A 39.ciklusnapon reggel csináltam egy másikat,amin szintén ott van (képen nem jól látszik) a 2.csík de erre már simán rámondanám hogy szellemcsík mert nem igazán látom a szinét bár mindkettő szellemcsíkos.

Ma a 40.cn-on délután vaterás tesztem negatív és ezzel meg is untam az egészet.

Nyílván rosszul esik mert van szemem,tudom hogy a 37.ciklusnapin rózsaszín és időnbelüli,de a 39.ciklusnapi már alig látszik... Csináltam már máskor is predictort,soha de soha nem mutatott 2.csíkot.

Csak azért teszteltem mert menzesz előtt 1 héttel már fájnak a melleim és most semmi bajom. Csak ezért,bár megbántam.

Kérdésem az is lenne,hogy hibás lehetett a predictor?

2018. aug. 23. 16:37
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
2018. aug. 23. 16:38
 2/15 A kérdező kommentje:
Bár mindkettő szellemcsìkos helyett: időnbelüli. Ezt akartam írni.
2018. aug. 23. 16:39
 3/15 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem ez pozi lesz
2018. aug. 23. 16:40
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindkettő negatív.
2018. aug. 23. 16:41
 5/15 anonim ***** válasza:
85%
Ha van nálad 40 napos ciklus is, te meg a 37. napon teszteltél, akkor hogy a fenébe ne lenne értelme még tesztelni. A 40 napos ciklusodon túl, ha nem jön meg a vérzésed. A mellfájdalomnak pedig semmi köze a terhességhez. Terhesség nélkül, menzesz előtt is teljesen normális. Nekem is szokott 1-másfél héttel előtte fájni. Más ciklusban meg előtte pár nappal, vagy pont akkor. A mellfájdalom nálam változó.
2018. aug. 23. 16:41
 6/15 A kérdező kommentje:

Ha erősödött volna akkor nem is tettem volna fel a kérdést :(

De másfél nappal később már alig látszik a 2.csík.

2018. aug. 23. 16:42
 7/15 A kérdező kommentje:
Igen tudom hogy nincs köze hozzá,csak nálam nem ez a megszokott. De már bánom,mert felidegel az egész.
2018. aug. 23. 16:43
 8/15 anonim ***** válasza:
Nekem sajnos a kèmiai terhessègemnèl volt így, csak ott egy kicsivel erősebb volt mint a te teszted... Nem erősödött a predictor, egyszercsak teljesen elmúlt a csík, ès megjött.
2018. aug. 23. 16:51
 9/15 anonim ***** válasza:
Sajnos pont ugyan ilyet csináltam és "pozitív" lett, továbbiak negatív. Szellemcsíkos csak, sajnálom.
2018. aug. 23. 16:56
 10/15 A kérdező kommentje:
Igen. Ez is megfordult a fejemben. Egyébként ma vagyok a 40.ciklusnapon.
2018. aug. 23. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!