Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kismama vagyok! Hogyan tartsam...

Kismama vagyok! Hogyan tartsam titokba?

Figyelt kérdés
Tervezett baba, három hét múlva lesz a házassági évfordulónk, egy pozitív tesztet szeretnék ajándékba adni. Hogyan tartsam két hétig titokba a férjem előtt? Szeretném nagyon meglepni, de hazudni sem szeretnék, viszont fogja kérdezni hogy megjott e, csináltam e tesztet. Stb.
2018. aug. 23. 11:15
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
80%

Szeptember 20an volt az evfordulonk :)

Aznap teszteltem miutan hazajottunk az etterembol, mert sokszor jartam pisilni. Kijottem, mondtam, hogy pozitiv o meg kiment elszivni egy cigit és azt mondta, hát akkor szülők leszünk. Inkább a rokonság előtt tartják ezt titokban szerintem túl giccses, hogy vacsora meg esküvői videó meg teszt. Párod ennyire érzelgős...? Az enyém nem és én is hányok az ilyenektől. Jobb az őszinteség mutasd meg neki. Nem vagytok már ovisok, hogy csinnadatra kelljen ehhez.

2018. aug. 23. 14:38
 32/37 anonim ***** válasza:
86%

Ha titkolni akarod, akkor ne mond el.

A férjem azonnal tudni akarta mindig, azt mondta, hogy ne vegyek el tőle-napokat, heteket, amikor ő is örülhetne már a dolognak.

2018. aug. 23. 15:28
 33/37 anonim ***** válasza:
65%
32-es vagyok: egy vacsorához hogyan illik egy levizlet teszt? Mert romantikusan nem, az tuti ...
2018. aug. 23. 15:29
 34/37 anonim ***** válasza:
36%

Atyaég....

Mennyi tökéletes nő van itt kéremszépen!!

2018. aug. 23. 16:08
 35/37 A kérdező kommentje:

Aki normálisan válaszolt a kérdésemre azt miért kell lepontozni???

Köszönöm a válaszokat :)

2018. aug. 23. 19:18
 36/37 anonim ***** válasza:
28%

36

Elgurult a gyógyszered?

2018. aug. 23. 19:31
 37/37 anonim ***** válasza:
40%
Nem, igaza van.
2018. aug. 23. 20:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!