Kismama vagyok! Hogyan tartsam titokba?
Figyelt kérdés
Tervezett baba, három hét múlva lesz a házassági évfordulónk, egy pozitív tesztet szeretnék ajándékba adni. Hogyan tartsam két hétig titokba a férjem előtt? Szeretném nagyon meglepni, de hazudni sem szeretnék, viszont fogja kérdezni hogy megjott e, csináltam e tesztet. Stb.2018. aug. 23. 11:15
1/37 A kérdező kommentje:
*három hét múlva lesz
2018. aug. 23. 11:15
3/37 anonim válasza:
Sehogy. Azonnal mondd el.
És ha vérezni kezdesz? Ne legyen, de nem lehet tudni. Akkor azonnal orvos. Ne akkor szembesüljön vele, hogy baba van...
4/37 anonim válasza:
Mi két évig próbálkoztunk.Soha nem kérdezte meg, hogy teszteltem e vagy ilyenek, de mikor első halvány pozi tesztet megcsináltam félelemből, hogy esetleg csak kémiai vagy majd aztán mégis megjön vártam két napot, akkor újra teszteltem a csík erősödött én meg úgy vittem a pisis tesztemet az orra alá dugni mint aki a lottó 5-öst nyerte meg.Nem tudom hogy bírnál egy ilyen dolgot hetekig magadban tartani.Az 2hét nem oszt nem szoroz bőven lepipál minden mást.Ne titkold előtte.Had örüljön veled együtt.
5/37 anonim válasza:
Úgy, hogy nem mondod el senkinek. Ennyire egyszerű.
6/37 anonim válasza:
Lepd meg mással, és ezt mondd el neki.:) Biztos vágyik másra is (tárgyi dolog, utazás, bármi), amit tudsz neki adni a házassági évfordulóra, ha ajándékoztok. A terhességet meg ne ajándékként, hanem hétköznapi csodaként mondd el neki.:)
7/37 A kérdező kommentje:
Ezt már eldontottem hogy a tesztet fogja kapni, ne legyünk már allszentek, egy vacsora közben a házassági évfordulón, vagy az évfordulón az esküvői videónkat nézve, sokkal meghittebb a pillanat, mint mondjuk reggel felkomaban, vagy munkából hazaesve.
2018. aug. 23. 11:54
8/37 anonim válasza:
Ha neked nem elég nagy dolog a terhességed és az, hogy hamarosan szülők lesztek és ennek mindenféle körítés kell, ráadásul eltitkolnád a férjed elől 3 hétig... hát fura.
9/37 anonim válasza:
Nekem pont elég meghitt volt hajnali 5:30-kor felebreszteni és megmutatni a tesztet. Ez a közös örömünk volt, egy percig sem tudtam volna magamban tartani. És őt sem tudtam volna megfosztani két hétnyi boldogságtól.
10/37 anonim válasza:
Jól van, eldöntötted, hogy vacsoraztok meg esküvői videó meg teszt. Akkor már csak annyi a dolgod, hogy titokban tartod. Mi ezen a bonyolult...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!