Kismama vagyok! Hogyan tartsam titokba?
Szerinted nem fog neki rosszul esni az évfordulón, hogy hazudtál neki? Ugyanis ha kérdezni fogja ezeket a dolgokat, amiket leírtál, akkor hazudnod kell, ha titokban akarod tartani.
Azt sem mondhatod, hogy nem tudtál róla, mert 3 hét az elég hosszú idő, főleg így a terhesség elején.
11-es vagyok.
12-es! Az én párom is normális, de attól függetlenül baromi rosszul esne neki, hogy ha hazudnék neki erről...
1. Azon azért ne lepődj meg ha véletlen nem úgy reagál ahogy az ilyen youtube videókban. Mi is terveztük a babát, de pl a "naaagy" bejelentés páromat annyira sokkolta, hogy csak annyit közölt h "üühüm akkor bizakodunk" (nyilván ő is tudta, hogy egy pozitív teszt még nem 100%) majd visszavonult a szobába szerelni. Neki napok-hetek kellettek mire szép lassan hozzászokott a gondolathoz, hogy nem ez most már nem csak egy elvi baba. :D (ezt csak a csalódás elkerülése miatt írom le) De persze te ismered a párod...
2.Olyan szempontból viszont lehet nem baj ha vársz 3 hetet, mert biztosabb lesz a terhesség. (nem méhen kívüli, kémiai stb) Ha már ilyen nagy körítést akarsz szervezni a bejelentés köré, akkor nem baj ha vársz míg lesz szívhang. Titokba el is mehetsz az első uh-ra, így ha magánhoz mész akár uh képet is kérhetsz. (ami valljuk be romantikusabb mint egy pisis teszt a vacsoraasztalnál XD)
Hát ezt az én férjemmel meg lehetett volna csinálni, mert ő aztán nem kérdezgetett, megjött e vagy mi van :))
Viszont én tuti lebuktam volna, mivel 3hét alatt olyan királyul előjött az émelygés hányinger hányás és állandó alvás fáradékonyság, hogy csak a h.lye nem vette le hogy terhes vagyok.
Egy munkahelyen még talán ki lehet bekkelni hülye magyarázatokkal, de akivel együtt fekszek -kelek....azelőtt lehetetlen lenne.
15 vagyok csatlakozom a 14 eshez az 1.pontban én is arra gondoltam mindkét gyereknél hogy majd sírva egymás nyakába borulunk (na jó, nyilván ez túlzás) erre az én férjem is ennyit tudott kinyögni hogy : húúú tényleg? Ez biztos?
Pedig vártuk, akarta és azóta is minden oké
Vessetek a mókusok elé, de a mi pillanatunk annyira "meghitt" volt, hogy telefonba mondtam el neki. Azt se tudta, hogy tesztelni fogok. Igazából én magam sem terveztem tesztet csinálni.
Vacsora? Esküvői videó? Háát a vacsora részét értem, de azt nem, hogy vajon melyik férfi éli meg meghittként az esküvői videó nézegetését, hacsak nem telt el közben 10-20 év.
Három hét elég hosszú idő, hogyha időzítve voltatok együtt.
Ha rákérdez, akkor nem hazudnék, max próbálnék semlegesen válaszolni, hogy pl. nem, még nem jött meg, de még időben vagy, nincs értelme tesztelni. Ha kellően vállat vonogatsz, hogy te még nem aggódsz rajta, akkor ő sem fog. :) Ha viszont a vége felé kérdez rá, amikor már egyértelmű a dolog, akkor nem hazudnék a szemébe a meglepi kedvéért, mert az rosszabb.
Az jó alternatíva lehet, hogy elmondod neki, ha rákérdez, de dokihoz titokban mész, és akkor az első ultrahangkép lehet ajándék a vacsi mellé akkor is, ha már kiderült korábban.
Koszonom az értelmes válaszokat. Ti haragudtatok mikor a ferjetek megkerte a kezeteket, és ő már nyilván tudott róla hamarabb mint ti, esetleg egy kegyes hazugság is beesett a sikeres meglepetes érdekében. Nálunk így volt, egyatalan nem haragudtam, sőt én voltam a legboldogabb.
Egy halvány pozitív teszt valójában kevés, 3 het múlva már biztosan lesz a kezemben Uh kép is, illetve erősebb ketcsikos teszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!