Mire számítsak majd?
Párommal tegnapelőtt, meg hétvégén voltunk együtt többször is és tegnap kíváncsiságból vettem ovus tesztet annyira idegesített (mivel védekezés nélkül voltunk), hogy vajon lehetett e éppen pé.-m!
Tegnap amikor megcsináltam két erős csíkot kaptam az ovus tesztnél, ma is csináltam egyet de már halványabb volt picivel.
Mire számíthatok?
ez lenne a két teszt amúgy csak lemaradt.. úgy értelmezem akkor tegnap volt az ovulációm? És ma azért halványabb?
Ha már ovu tesztet veszel, elolvashatnád a mellékelt tájékoztatót is, vagy ha nem adtak mellé, legalább neten utánanézhetnél.
Az ovulációs teszt 24-36 órával előre jelez, mivel nem az ovulációt, hanem az azt megelőző LH-csúcsot jelzi. Azaz ha tegnap volt pozitív a teszt, akkor inkább csak ma vagy holnap lesz ovulációd. Innentől kezdve a hétvégi aktus egy kicsit korai volt, közel sem biztos, hogy lesz belőle valami, max ha a párod spermiumai nagyon kitartóak.
De nem teljesen világos, hogy most gyereket akarsz, vagy pont, hogy nem akarsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!