Ha van peteérésem a Clostyval mire számítsak? Többszörös peteérés?
Nekem az endokrinológusom azt mondta ,hpgy túl van ez komplikálva , 2-4% al nő az ikerterhesség esélye.
Ha tobb pete erik akkor sem biztos h mind megreped vagy mind megtermekenyul. Ha megis tobb termékenyül meg,akkor még simán felszívodhat 1!
Nekem 3 closti honapom volt
Második kúrában sikerult ,vetelessel zárult nem fejlodott tovabb
Utana egy ho kimaradt ( nem kellett muteni) majd ujra closti de csak napi 1 szem 4 napig es jott is a picurkánk!!!:)
Kisfiú
16+2
Köszönöm a válaszokat! :)
Igen, arra gondoltam én is, hogy elmegyek egy ultrahangra magán úton és megnézetem a peteérést.
Azért tettem fel a kérdést, mert a bal oldali petefészkemben amikor nézték a 14. napon 26 mm-es tüszőt mértek, tehát amúgy sem volt kicsi, azt mondta az ultrahangos, hogy még aznap vagy másnap reped, de vissza nem hívtak megnézni hogy valóban megvolt a tüszőrepedés. Viszont valami biztos volt, mert megszűnt a feszítő fájdalom...
Ha még erre rástimulálnak, akkor előbb reped? Nagyobb lesz vagy több? Sok a kérdés bennem ami persze akkor nem jutott eszembe amikor a doki felírta a bogyót :)))
Teljesen átlagos, 28-30 napos ciklusaim vannak. 4-5 havonta előfordul hogy 25-26 napra rövidül, vagy 32 napra kitolódik, de ez tényleg ritka. Valószínűnek tartom, hogy a nem működő jobb oldali petefészek okozhatja a zavart :)
Hát nagyon kíváncsi vagyok mit hoz ez a hónap. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!