Ki nem varja most a napokban augusztus végére vagy Szeptember eleje?
Figyelt kérdés
Izguljunk együtt.
Masodik baba lenne es mar 1.5 eve probalkozunk.
2018. aug. 21. 18:37
72/79 anonim válasza:
Tegnap este jött egy kis rózsaszínes nyákom, törlésnél. Azóta semmi, ilyenkor már rég dől belöllem.most reggel sincs semmi, még törlésnél sem. Tesztem nincs itthon már. Megvárom a holnapot, ha addig sincs semmi, holnap tesztelek. Ma 13 dpo vagyok. Drukkoljatok. Melleim már nem olyan érzékenyek, és a megjön érzés tegnap óta elmúlt. Szerintetek mi lehet? Soh nem volt ilyen nyákom. Ha jött valami utánna jött a többi, de most semmi.
74/79 anonim válasza:
Teszteltem reggel, negatív. :(
Mensi még sehol, krémes, fehér nyákom van. Már semmilyen tünetem nincs. Azt hiszem. 😅
4.napja késik, nem szokott késni.
75/79 anonim válasza:
Még arra gondolok, hogy a Femibion 0 hatására hosszabb lett a ciklusom. De múlt hét szerdán minden pms tünetem nagyon durva volt, görcsöltem, szédültem, zavart, ingerült, szótlan voltam, azt hittem még aznap meg fog jönni. Csütörtökre elmúlt, azóta semmi. Péntekre nem vártam.
Szóval, nem tudom, mi lehet... 😦
76/79 anonim válasza:
Sziasztok! Én szeptember 3-ra nem várom. Pár napja fájnak a melleim, de mensi előtt egy héttel nálam ugyanígy szokott lenni... :/ Két napja hőemelkedésem van, de görbét nem vezetek, úgyhogy ez sem jelent igazán semmit. Második baba lenne, a kisfiam 3 éves, jövő héten kezdi az ovit, duplán izgulok. :) V.
77/79 anonim válasza:
Nekem ma megjött rendesen sajnos. B.
78/79 anonim válasza:
Sziasztok! Úgy tűnik, most jött meg, barna.
Akiknek pozitív lett a tesztje, azoknak egészséges, boldog babavárást kívánok! 😊
Nekünk, akik nem vártuk, mégis jött, azt kívánom, hogy a szeptember a mi hónapunk legyen! 😇
79/79 anonim válasza:
Gratulalok annak akinek sikerult pozitivat tesztelnie,akinek meg nem az ne csuggedjen uj honap uj eselyek. En volt a 16. valaszolo,jovoheten penteken fogok tesztelni ha addig nem jon meg. Nagyon bizakodom es varom hogy nalam is kideruljon hogy sikerult vagy sem a kiszeso. Szoritsatok nekem is letszi. ♡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!