Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem varja most a napokban...

Ki nem varja most a napokban augusztus végére vagy Szeptember eleje?

Figyelt kérdés

Izguljunk együtt.

Masodik baba lenne es mar 1.5 eve probalkozunk.

2018. aug. 21. 18:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/79 A kérdező kommentje:
Nekem a mai teszt már erős pozitív.. 😍😍 A többieknek drukkolok
2018. aug. 24. 14:34
 62/79 anonim ***** válasza:
Jaj, de jó! ☺
2018. aug. 24. 16:49
 63/79 anonim ***** válasza:
Én mára nem várom. Még nem teszteltem :) első hónap próbálkozás. K.
2018. aug. 25. 05:56
 64/79 anonim ***** válasza:
Drukkolok K. Én holnapra nem várom, de elmúlt a cici fájás, megjönérzésem van. Tegnapi tesztem negatív volt. Már nem is tudom mit érzek. 🙄
2018. aug. 25. 07:27
 65/79 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Még nem jött meg, de negatív a ma reggeli teszt is. Már nincs megjön-érzésem, krémes fehér a nyákom, este érzékeny volt a mellbimbóm.

Lehet, hogy még kevés a hcg? Két hete pénteken volt peteérésem, péntekről szombatra éjjel voltunk együtt. Nem tudom, reménykedhetek-e. Az tény, hogy peteéréstől kezdve 1,5 hétig folyamatosan voltak alhasi görcsök, hasszúrka, hasfeszülés, eddig 2 napnál tovább nem éreztem. A kalkulátor szerinti beágyazódás múlt hét péntek-vasárnap volt, pénteken olyan fájdalmaim voltak, hüvelygörcs kíséretében, hogy le kellett ülnöm, de mozdulni sem bírtam percekig. Fájt a fülem, aztán a torkom, aztán estére minden elmúlt. A héten pedig szerdán voltam nagyon rosszul, mondtam is a páromnak, hogy még péntek előtt meg fog jönni. De semmi.

Ha hétfőig sem jön meg, hétfő reggel újra tesztelek. 😉

Akiknek pozitív, azoknak gratulálok, akiknek késik, megy a drukk, hogy ne is jöjjön! 😊

2018. aug. 25. 10:01
 66/79 anonim ***** válasza:
Ma van a nemvárt napja. Reggel 25 ös tesztem negatív, 12 dpo. Mindenkinek drukkolok, a 2 csikosoknak, nagyon sok boldogságot. Majd jelentkezem mi lett velem. B.
2018. aug. 26. 06:26
 67/79 anonim ***** válasza:

[link]

Én ezt pozitívnak láttam, erre este 8 után megjött. Sosem jött még meg ilyen későn, nekem ez fura volt, már nem is vártam erre tessék. K.

2018. aug. 26. 06:38
 68/79 anonim ***** válasza:
Sajnálom. Lehet kémiai terhesség volt. Nekem is volt sajnos.
2018. aug. 26. 13:06
 69/79 anonim ***** válasza:

Sajnálom, kedves K. 😔 Drukkolok, hogy a következő hónapban ne jöjjón meg! 😉

Nekem még se híre, se hamva a mensinek. Holnap reggel tesztelek. 😊

2018. aug. 26. 13:28
 70/79 anonim ***** válasza:
Ma nekem is megjött, most este. 12 dpo. Ez van.24 ciklus napon. B.
2018. aug. 26. 18:51
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!