Ki nem varja most a napokban augusztus végére vagy Szeptember eleje?
Izguljunk együtt.
Masodik baba lenne es mar 1.5 eve probalkozunk.
Sziasztok! Még nem jött meg, de negatív a ma reggeli teszt is. Már nincs megjön-érzésem, krémes fehér a nyákom, este érzékeny volt a mellbimbóm.
Lehet, hogy még kevés a hcg? Két hete pénteken volt peteérésem, péntekről szombatra éjjel voltunk együtt. Nem tudom, reménykedhetek-e. Az tény, hogy peteéréstől kezdve 1,5 hétig folyamatosan voltak alhasi görcsök, hasszúrka, hasfeszülés, eddig 2 napnál tovább nem éreztem. A kalkulátor szerinti beágyazódás múlt hét péntek-vasárnap volt, pénteken olyan fájdalmaim voltak, hüvelygörcs kíséretében, hogy le kellett ülnöm, de mozdulni sem bírtam percekig. Fájt a fülem, aztán a torkom, aztán estére minden elmúlt. A héten pedig szerdán voltam nagyon rosszul, mondtam is a páromnak, hogy még péntek előtt meg fog jönni. De semmi.
Ha hétfőig sem jön meg, hétfő reggel újra tesztelek. 😉
Akiknek pozitív, azoknak gratulálok, akiknek késik, megy a drukk, hogy ne is jöjjön! 😊
Én ezt pozitívnak láttam, erre este 8 után megjött. Sosem jött még meg ilyen későn, nekem ez fura volt, már nem is vártam erre tessék. K.
Sajnálom, kedves K. 😔 Drukkolok, hogy a következő hónapban ne jöjjón meg! 😉
Nekem még se híre, se hamva a mensinek. Holnap reggel tesztelek. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!