Amennyiben a ciklus második felére az UH szerint "eltűnnek" a "jó" tüszők, akkor megtörtént a peteérés, vagy anélkül is felszívódhatnak, hogy nincs tüszőrepedés?
Valószínűleg azért tűntek el, mert elrepedtek, és kiszabadult a petesejt. De amúgy a tüsző helyén keletkező sárgatest is jól látszik az ultrahangon, szabálytalan alakú pacaként, kb ugyanolyan méretben, mint amekkora a tüsző volt.
nézd csak:
Köszi, sok új infot kaptam!
Az orvos nem említette, hogy látna "szabálytalan" formájú valamit, csak annyit mondott, hogy van még egy másik tüsző.
Eddig hónapokon keresztül nem volt peteérésem, closty-t kaptam, szerinted most azért van esélyem arra, hogy a több tüszőből valamelyik, legalább az egyik megrepedjen?
Már nagyon szeretnénk babát, és hónapok óta most tudok először igazán reménykedni... szeretném hinni, hogy van miben.
Szerintem egy follikulus nem szívódik fel csak úgy magától. Annak valószínűleg az az oka, hogy kiszabadult az a petesejt. Ha meg van még egy , még akár az is elrepedhet (ikerterhesség? :-)
De szerintem ezen az oldalon keresztül jóslás lenne bármit is mondani, hogy "persze hogy sikerült" nekem pl a hátam is borsózik az ilyen válaszoktól, ezt még az orvos sem tudja. De ha eddig nem volt pé-d sem, és most meg van, akkor szerintem jó esélyeid vannak. Nem mérted véletlenül az ébredési hődet? Mert ha magas ( 37hez közelítő ) akkor valószínű, hogy volt pé-d, de a legbiztosabb egy teljes havi ciklus ébredési hőjének a dokumentálása lenne. Én minden esetre nagyon szorítok neked!
Nagyon köszönöm a válaszod. Bemásolom a hőgörbémet. Hátha látszik belőle valami így az éteren keresztül:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!