Lehet terhesség tünetek nélkül? Aggódjak?
Figyelt kérdés
Pozitív lett a tesztem 6 nap késés után. Viszont semmi tünetem nincs. A mellfeszülés is csak a menzeszem idöpontjában volt, emiatt azt hittem meg fog jönni. Azóta meg semmi.2018. aug. 19. 20:41
1/5 anonim válasza:
Pozitív teszt=terhesség.
Igen, lehetsz terhes tünetek nélkül is, nem mindenki hányja végig a terhességét + van akinél később jelentkeznek a kellenetlenségek.
2/5 anonim válasza:
Az émelygés a 6. Hét után szokott lenni
Nekem nem volt
Az édeset kívántam és a tejet( amúgy nem iszom tejet)
Nem eszeveszetten, ha nem tudom a babát fel sem tűnik.( 20. Héttől.. Szülés után a kórházban már nem tudtam volna elképzelni, hogy mézes kenyeret egyek, előtte naponta ettem)
Amúgy a hasam és a mellem nőtt cska, majd mozgott a baba
( persze a menzeszem elmaradt)
3/5 anonim válasza:
3/3 terhesség soha semmi tünet ;) kellemes 38 és 40 hét volt :€
4/5 anonim válasza:
Egyik terhesség alatt sem volt semmi tünetem, csak nem jött meg
5/5 anonim válasza:
Unokatesómmal kész tanulmàny voltunk. Én júli 25-re voltam kiírva, ő 24-re. Tehát teljesen mindent meg tudtunk beszèlni. Ő 38. hétig hányt ès rosszul volt. Nekem semmi bajom nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!