3,9-es TSH értékkel teherbe lehet esni?
Sziasztok!
3 éve 3 feletti értékeket mérnek a TSHm-ra. Tudom ez benne van még a normál tartományba,de teherbeesésnél ez tudtommal már nem jó érték(1-2 a jó). Felkerestem itt helyben már 2 nőgyógyászt is,de mintha nem is értenének hozzá. Babaprojekten vagyunk és szeretném tudni,hogy merre lenne érdemes tovább menni? Nőgyógyásznál már nagyon nem próbálkoznék az az igazság :/ Vagyis nem tudok már kinél.
30/N
Normálban benne van, de teherbeeséhez elég sok, van aki teherbe esik ennyivel, évek alatt.
De 2,5 inkabb 2 alatt kell legyen. Igy nehez ügy :/
3 év alatt változhatott,akár többször is.
Nekem pl mindig más értékem volt, de az utolsó értékem 4,8 lett májusban, majd teherbe estem.
Endokrinológus majdnem leszedte a fejem mire bejutottam hozzá,hogy miért vártam annyit, örüljek hogy megmaradt a babó.
Azonnal vérvétel, de szerencsémre lement 1,6-ra az érték. Valószínű a terhesség által, de most havonta ellenőriztetni kell majd a TSH-t.
Kérj a háziorvostól endokrin beutalót, de először egy vérvételt tsh értékre..
Nőgyógyász meg legyint, nekem azt mondta 4-ig jó az érték.
Persze..csak nem terhesen.
Szia,
5.8 al, a 4. Hónapban.
Most vagyok 10 hetes, mivel sajnos felment 10 fölé, jovohetre kaptam idopontot az endos dokihoz.
Szépen növekszik a baba, semmi "egyéb" panasz nincsen, a tipikus fáradtság-émelygés duon kívül.
Kovezzetek meg, de ez hit kérdése is.
Tudtam hogy sikerül. És lám :)
20 éve diganoszizalt Hashimotos vagyok
26/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!