Nov.5-én nem kellene megjönnie, vettem ma két tesztet egy gabrielt, és egy számomra ismeretlen Maria Romed nevű tesztet. Segítséget kérhetek?
Két nap múlva ismételd meg a tesztet. írd majd meg mi lett az eredmény :)
Szorítok
Nem ismerem ezt a M R tesztet, de lehet, hogy erzekenyebb. A halvany pozitiv is pozitiv. Es valljuk be, meg csak 3.-a van. :-) Szerintem nagy a valoszinusege, hogy baba van a dologban. Ha a teszt pozitiv, akkor 99%, hogy ugy is van. De par nap mulva, mondjuk 5-en tesztelj ujra. Addig pedig kitartast!!!
Drukkolunk!
Szia! Én a Maria Romed tesztet hanyagolom... 3 hónapja 2 pozitív volt belőle,3.nap csináltam Gabriel-t az határozott negatív volt.8 nap késés után megjött :( Nagyot csalódtam. Nekem a kislányomat mensi elött 2 nappal már mutatta a Gabriel! Csak mivel a gyógyszertárban Maria volt ezért csináltam...de most már bánom...két napig madarat lehetett velem fogatni,aztán jött a 3.napon a fekete leves :(
Remélem,és bízom benne hogy nálad ez ne legyen igaz!! Szorítok nagyon!!
Szia! Na mi újság?? Remélem nem jött még meg!!
Pusza! A.
Szia! Probáld ki a clear blue-t ha van baba bizti kimutatja.Szorítok.
5 hetes pocaklakós
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!