Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A fehérje tartalmú infúzió be...

A fehérje tartalmú infúzió be tudja folyásolni a patikában kapható terhességi tesztet?

Figyelt kérdés
ízületi gyulladásom van a kezemben és kapok ilyen fehérje infúziót ami gátolja a gyulladást.már 40 éves vagyok és változó kort élek. eléggé rossz. de félek mert van új tünetek,a vizeletet befolyásolja?
2018. aug. 17. 08:07
 1/5 anonim ***** válasza:
A hcg hormont nem befolyásolja. Ha pozitív a teszt, akkor valószínűleg terhes vagy.
2018. aug. 17. 08:14
 2/5 A kérdező kommentje:

nem pozitív a teszt .köszönöm.

és a terhes tünetet sem tudja el nyomni?

2018. aug. 17. 08:20
 3/5 anonim ***** válasza:
74%
„ be tudja folyásolni“ ..... 😱🙄
2018. aug. 17. 08:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem minden terhességnél van tünet, nekem pl egyszer sem volt semmi, pedig két gyerekem van.

Szerintem nem tudja elnyomni, bár nem tudom pontosan mi van az infúziódban

2018. aug. 17. 08:40
 5/5 anonim ***** válasza:

"be tudja folyásolni" helyesen: tudja befolyásolni. Itt nem elváló igekötő van.

Amúgy: hcg-t csak terhesség,illetve daganatos betegség esetén termel a szervezet.

2018. aug. 17. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!