Nem várt előtt 7-9 nappal barnás folyás?
Lehet még reménykedni pozitív eredményben?
Volt már valakinek hasonló tapasztalata?
Nem szokott soha mensi előtt barnás folyásom lenni. 1-2 nappal előtte görcsölök és bumm.
Most 1 hete folyamatosan menstruációs görcsöket érzek, fájnak a melleim. + most ez is.
Lehet csak a testem tréfál meg?:( :)
nem vagy tisztában te sem a számolással.
Az elméleted jó. Csakhogy a fogantatástól- 10-12.nap tellik el. ÖSSZESEN.
A beágyazódás pedig nem a végén történik..hanem úgy a fogantatástól 5-7. napra.
És most nem a folyamatról beszélek,hanem értsd:mikor hozzátapad a méh falához a petesejt.
Ezt hívják beágyazódási "vérzésnek".
Ez pedig átlagosan 1 hét, plusz minusz pár nap (természetesen) a menstruáció előtt.
Minél közelebb a menstruáció 1.napja ( 2-3-4 nappal előtte) annál kevésbé beszélünk beágyazódási vérzésről.
*lemaradt a vége.
Tehát mire a folyamat befejeződik, valóban, itt igazat adok, 25-26.nap körül járunk a ciklusban,
viszont ha sikeres volt előtte a beágyazódás, akkor ezeken a napokon, kisebb-nagyobb szerencsével már a teszt mutatHAT pozitívat,mivel már a hcg termelődik.
olvasd már el a legutolsó kommentet,mert konkrétan ugyanazt írtad le,mint amit én, és kezd kiakasztani,hogy leírok valamit, azért is megmagyarázod,hogy hülyeség. :D
Miért is?
Hol írtam hülyén a folyamatot, és hol nem írtam le a lényeget, amit konkrétan kiforgatsz,pedig ugyanazt írod te, csak máshogy..?!
Lássunk már egy kicsit a saját irományunkon túl is.
Értelmezz,utána magyarázz.
Fogantatástól beágyazódás végéig:
Elejétől egy folyamat, ami 10-12 nap összesen.
És akár tetszik, akár nem, a beágyazódás kezdetét jelzi vérzés/barnázás, ami szinte egyszeri alkalom.
így vagy úgy, de menstruáció ELŐTT történik 7-10 nappal.. érted? A beágyazódás kezdete.
Itt be is fejeztem, mert szerintem a kérdező is már rég megkapta a választ,mi pedig csak majmot csinálunk magunkból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!