Barnázás ebben az esetben bajt jelent?
Megkezdtük a baba projektet egy missed ab. után 9 hónappal. Elmúlt a 6 napos menstruációm szombaton és azóta minden rendben volt. Ma viszont pisilés után barnás folyást vettem észre a papíron. Még korai az ovulációs barnázáshoz és a menstruációm is teljesen elmúlt 3 napja. Két hónapja voltam orvosnál akkor mindent rendben talált, bár azóta bármi történhetett..
Valakinek hasonló problémája vagy tapasztalata?
Mintha velem történt volna, csak missed ab után 2 hónappal, kb 8. ciklusnapon barnáztam picit. (eddig sosem volt olyan!)
Orvosom azt mondta, hogy valószínűleg készülődik az ovulációra, picit kinyílt a méhszáj - ugye ovulációhoz közeledve egyre jobban kinyílik hogy bejussanak a spermák. És valószínűleg a megmaradt/félig megalvadt menstruációs vér távozik ilyenkor.
Nincs semmi baj, nem progreszteronhiány!!! Én pont ebben a ciklusban estem teherbe és lekopogom, minden rendben van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!