Barnás folyás ciklus 23. napján mi lehet?
Nagyon halvány barna jött kb 1 órája, a bugyimon meg egy nagyon pici csepp very is volt. Gondoltam megjön (bar ahhoz koràn lenne), tettem be betétet, de mostmár csak átlátszó fehéres váladék jön.
Most ha esetleg sikerült a baba akkor ez bajt jelent? Holnap teszetek , ha pozitív azonnal doki? És ha még negatív, de van baba? Nem tudom ezt hova tenni, sose volt ilyen!
Ha pozitív,akkor kb.2-3 hetet várjál és akkor menj dokihoz.
Ha negatív,akkor még nincs terhesség vagy egyáltalán nincs.Ha továbbra is késik majd a mensid,akkor érdemes megismételni a tesztelést.
De a legjobb az lenne,ha elmaradna a vérzésed és csak azután tesztelnél.
Lehet beágyazódási vérzés is.
Én végig barnáztam egy hetet nemvárt után, mert itt pl addig nem adnak progeszteront míg nem látják méhen belül a terhességet. A méhen kívülit pedig nem támogatják meg.
Szóval tesztelhetsz, de ha pozitív és elmész a dokihoz akkor sem tud sajnos semmit tenni. Minimum a nemvárt napját várd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!