Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon szeretnék babát, de a...

Nagyon szeretnék babát, de a párom nem, ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretném elérni nála, hogy ő is vágyjon egy babára. Én már egy éve nagyon szeretnék gyermeket.

2018. aug. 12. 14:22
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Választanod kellene, vagyis már évekkel ezelőtt kellett volna.

Vagy maradsz vele, és nem lehetsz anya, vagy keresel olyan férfit, aki illik hozzád.

Ha nem döntesz, a lehetőség elúszik, és nem is lesz miről dönteni.

Részemről az anyaságot választanám. Kisbabám van épp. Nyolc évnyi kapcsolatnál százszor jobban fogod őt imádni.

2018. aug. 12. 17:41
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Még ha csak 1 éve lennétrk együtt akkor azt mondom h lehet h valtozik a véleménye, mert korainak gondolja.. De így! Sosem akar gyereket, legalábbis tőled tuti nem! Soha nem fogod tudni megvaltoztatni a véleményét, ha meg bele is megy, akkor szakítás lesz a vége...

Vagy benne maradsz a kapcsolatban gyerek nélkül, vagy kilépsz. Más opció nincs!

2018. aug. 12. 17:57
 23/23 anonim ***** válasza:
65%
Nekem a párom fontosabb, mint egy nem létező baba. De láthatóan te nem tudsz lemondani a gyerekről. Szerintem adjatok esélyt egymásnak hogy boldogok lehessetek, valaki mással. Ne hibáztasd őt majd 40 évesen, hogy nem így képzelted az életed. Nem fair.
2018. aug. 12. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!