Nagyon szeretnék babát, de a párom nem, ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretném elérni nála, hogy ő is vágyjon egy babára. Én már egy éve nagyon szeretnék gyermeket.2018. aug. 12. 14:22
21/23 anonim válasza:
Választanod kellene, vagyis már évekkel ezelőtt kellett volna.
Vagy maradsz vele, és nem lehetsz anya, vagy keresel olyan férfit, aki illik hozzád.
Ha nem döntesz, a lehetőség elúszik, és nem is lesz miről dönteni.
Részemről az anyaságot választanám. Kisbabám van épp. Nyolc évnyi kapcsolatnál százszor jobban fogod őt imádni.
22/23 anonim válasza:
Még ha csak 1 éve lennétrk együtt akkor azt mondom h lehet h valtozik a véleménye, mert korainak gondolja.. De így! Sosem akar gyereket, legalábbis tőled tuti nem! Soha nem fogod tudni megvaltoztatni a véleményét, ha meg bele is megy, akkor szakítás lesz a vége...
Vagy benne maradsz a kapcsolatban gyerek nélkül, vagy kilépsz. Más opció nincs!
23/23 anonim válasza:
Nekem a párom fontosabb, mint egy nem létező baba. De láthatóan te nem tudsz lemondani a gyerekről. Szerintem adjatok esélyt egymásnak hogy boldogok lehessetek, valaki mással. Ne hibáztasd őt majd 40 évesen, hogy nem így képzelted az életed. Nem fair.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!