Nagyon szeretnék babát, de a párom nem, ti mit tennétek?
Akkor elfogadnám a tényt és tovább lépnék, nem alkudnèk meg, hiszen szeretnék babàt. “Véletlenül” sem akarnék teherbe esni.
Tiszteletben kell tartani a másik fél döntését. Ő nem akar, neki pedig el kell fogadnia, hogy te igen, tehát marad a kölcsönös elengedés.
Biztosan szereted a párodat, de ha egyszer nem egy felé haladnak a vágyaitok, akkor felesleges időpazarlás az egész. Találsz magadnak mást, aki mellett átélheted ezeket a dolgokat. Én is ezen elv alapján léptem meg egy szakítást, mondjuk én fiatalabb voltam, de tudtam, hogy anya akarok lenni, egy életem van. Nem kerestem görcsösen. Elvégeztem még egy egyetemet, dolgoztam, éltem és találkoztam a férjemmel. A lányom már iskolás. :)
AZt nem tudom mit tehetnél , de azt tudom mit fogsz csinálni.
Véletlen felcsináltatod magad.
Akkor lehet úgy tettem volna fel a kérdést, hogy hogy csináltassam fel magam... nem? De bunkó vagy hetes válaszadó!
Nagyon szeretem a párom, nekem ő volt az első. 29,5 vagyok úgy terveztem 30-ra babázhatok. Mindig szerettem volna anyuka lenni, de az elmúlt 1 évben minden nap eszembe jut. Az ismerőseim, volt csoporttársaim, barátaim nagy része babázik már. Van aki már a harmadik gyerkőcnél tart. A munkám is gyerekekhez kapcsolódik, így mégrosszabb... Párom 35 éves, a pénz nem lehetne akadály, mert bár nem vagyunk gazdagok mindene meglenne a babának. Párom nagyon makacs, házasság és gyerek ellenes...Előbbiről már letettem, de a gyerekről nem tudok lemondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!