Ma az 5. DPO. Jövő hétvégére nem várom. Ti hogy viselitek a várakozást?
Tudom, nem sok idő, 7 hónapja próbálkozunk csak.
De egyre nehezebb...
Az első pár hónap negatív tesztekkel simán ment.
Görcstelenül, hogy úgy mondjam.
De ez a hónap, ez más.
Nem azért, mert sikerérzetem van, hanem mert annyira próbálok nem rágörcsölni, nem erre gondolni, hogy szinte csak erre gondolok.
Lekötöm magam, tanulok, de nem segít.
Görbét már 5 hónapja vezetek, vitaminokat is szedünk mindketten.
A doki azt mondja, h ez rendben van, leghamarabb télen kell mennem, ha addig nem sikerül.
Páromnak volt már vizsgálat.
Más egyéb nem.
Tudom, h sokmindentől lehet, h nem sikerül, de azt majd csak télen kezdik el.
Még egy vérvizsgálatot sem csinálnak, mert "csak" 31 vagyok.
Párom már elmúlt 40, sokáig nem szeretnénk próbálkozni, ő max egy évet akar neki még adni, a próbálkozásnak, utána hagyni.
Megértem őt is, de ez mély szomorúsággal tölt el..
Gyakran olvasom, hogy sokaknak évek alatt sikerül csak.
Kedves Élet, sajnálom, ha úgy van, de amíg nem jön meg teljesen, addig van remény. És előre is boldog születésnapot! Csak pozitívan, a szeptember az egy jó hónap :)
Kedves 5-ös, sajnálom...
Barátcserjét szedek egy ideje,az új orvos ajánlására, mert elég rendszertelen volt a ciklusom és h helyrehozza.
Mondta, h ez nem segít teherbeesni, csak rendezi a ciklust.
2 hónapja iszok babavarázsló teát :-D vmi keverék.
Hát még nem varázsolt elég erősen...
Az aviva tornán már én is gondolkodtam, de még nem kezdtem neki.
A megtermékenyülést segítő gélről még nem hallottam.
Mindjárt utánaolvasok..
Sajnálom kedves 29/N..
Mindegy, h ki mióta próbálkozik, de már az elején is rosszul tud esni, mikor annyira várjuk a csodát.
Ha ez megnyugtat, több kommentben is olvastam patikról babákkal kombinálva :)
Köszönöm szépen :) Nagyon kedves tőled :) épp ma vettem meg a predictor earlyt, jövő hét közepén akartam ellőni. Valójában ez most a 6. Dpo szóval még észlelhetetlen bármi. Mondjuk az is csoda lenne ha így elsőre egy alkalomból sikerülne :) na mindegy nem keseredek el még nem adom fel :)
Aviváról rengeteg jót hallottam már. Meg a cickafark és palastfű teákat dicsérték. 29/N
Csodák márpedig vannak!
Mennyi ilyet olvasni, hallani, h elsőre sikerült :)
Az elso gyerekemnel avivaztam, termekenysegi jogaztam, es ittam a teakat, akkor 1. honapban sikerult.
5
Megtermékenyítést segítő gél.
Együttlét előtt kell használni, segít a spermiumok épségben megérkezéséhez.
Röviden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!