Hogy viselitek a várakozást a próbálkozás ideje alatt?
Fél éve próbálkozunk.
Van oka, igen. Kezeljük.
Nagyon rosszul viseljük, türelmetlenek vagyunk már mindketten.
A hétköznapi életünkre nincs komoly hatással, igyekszünk nem agyalni rajta minden nap.
Majdnem egy évig próbálkoztunk, mindig számolgattam, figyeltem magam, észnélkül teszteltem. Újjévkor megfogadtam, hogy lazitok, nem görcsölök rá. Most kb 3 napja tűnt fel, hogy késik. Teszteltem és nem akartam hinni a szememnek, h pozitiv. :)
Csajok, csak lazán! Nem szabad rágörcsölni!
Köszönöm a kommenteket!
Igen, én is így vagyok vele, utolsó. :/ Hiányoznak és sajnálom, de nem akarom elrontani az ő örömüket az én nyavalygásommal. :/
Persze azért tartja magát az ember...
Mi pár hónapja. Közben kiderült, hogy PCO-s vagyok (pajzsmirigy mellé), így még nehezebb lesz. orvosi vizsgálatokra februárban megyünk az itteni meddőségi központba, oda irányítottak minket. Ha szerencsénk van, akkor hamar túl leszünk mindenen. Közben azért próbálkozunk, hátha, mert nem olyan súlyos a betegségem, csak hát a jó esély se így néz ki.
Kitartást mindenkinek!
4 hónapja próbálkozunk, viszont elég sok problémám van. Lisztérzékenység, pre-diabétesz, sok ciszta, szóval nem lesz egyszerű, de nem adjuk fel. Én nagyon rosszul viselem, ha megjön, viszont a páromnak nagyon pozitív a hozzáállása és ez erőt ad nekem. Most pénteken megyek ultrahangra, megkérdezném, hogy mi a helyzet a peteéréssel, mert elvileg meg tudják mondani, de parázok, hogy rossz hírt közölnek. :(
Mindenesetre drukkolok mindenkinek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!